BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.444,88
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor galibiyet hasretini dindirecek

Ligde 5 maçtır galibiyet alamayan Bursaspor, gelecek hafta oynayacağı Samsunspor maçında 3 puan hasretini dindirmek için mücadele edecek.

Abone ol

Bu sezon son galibiyetini 30 Eylül'de evinde Gençlerbirliği'ni 4-0 yenerek alan yeşil beyazlı ekip, Samsunspor maçına 5 haftadır özlediği 3 puana ulaşmak için sahaya çıkacak.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın göreve geldiği günden bu yana ilk kez bu kadar kötü bir grafik sergileyen Bursaspor'da tek hedefin yeniden yükseliş olduğu bildirildi.

YÖNETİCİ İRFAN KOÇ: "TEK SIKINTI GOL"

Lige verilen milli maç arasını iyi değerlendirmek istediklerini belirten yönetici İrfan Koç, ara vermeden çalışmalara başladıklarını söyledi. Bu süreçte eksikleri tamamlamak istediklerini ifade eden İrfan Koç, şöyle konuştu:

"Biz üst üste almış olduğumuz beraberlikler neticesinde sıralamada da geriye düştük. Şimdi eksiklerimizi gidererek Samsunspor maçına iyi hazırlanacağız. Hedefimiz 3 puan. Şu anda konum olarak puan farkımız aman aman değil. İki maça bakıyor. Bizde bunun farkındayız. Önümüzdeki maçları kazanıp tekrar çıkışa geçmek istiyoruz. Gerçekten çok iyi bir takımımız var. Tek sıkıntımız gol atmak. İkinci sıkıntımız ise şanssız maçlar oynamak. Gerçekten elimizde bir önceki yılların en iyi kadrosu var ama gol atma konusundaki sıkıntıyı çözersek, daha iyi olacağız"