BIST 10.320
DOLAR 32,18
EURO 35,09
ALTIN 2.462,55
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor Beşiktaş maçına doğru (Bursa-BJK maçı)

Bursaspor Beşiktaş maçı canlı anlatım, Bursaspor Beşiktaş maçı geniş maç özeti, Bursaspor Beşiktaş maçı izle, Bursaspor Beşiktaş maçı kadroları, Bursaspor Beşiktaş maçı ilk 11, Bursaspor Beşiktaş maçı kesintisiz izle, Bursaspor Beşiktaş maçı şifresiz canl

Abone ol

Bursaspor Beşiktaş maçıyla ilgili merak edilen her şey İnternetspor.com'da... 


BURSASPOR BEŞİKTAŞ MAÇININ CANLI ANLATIMINI İNTERNETSPOR.COM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ


Beşiktaş Avrupa kupalarına katılamaması sonrası tüm enerjisini Süper Lig ve Türkiye Kupasına verecek. Bu sene bu performasın gösterilceğini beklemiyordu otoriteler. Önce feda senesindeki performansınyla şaşırtan Beşiktaş bu sezon ise şampiyonluğun en büyük adayı olduğun ilk 3 haftada gösterdi. Beşiktaş' ın yendiği rakiplerin kolay olduğu konuşuluyor. Beşiktaş Bursaspor'u deplasmanda yenerek tüm bu eleştirilere cevap vermek istiyor.

Bursaspor ise oynadığı güzel futbolun karşılığını alamamaktan şikayetçi. Galatasaray karşısında oynanan futbolun sonunda 1 puana razı olan Bursaspor geçen hafta aldığı 3 puan ile kendine geldi. Bursaspor Beşiktaş karşısında galip gelerek yükselişini devam ettirmek istiyor. Bursaspor' un deplasman taraftarı konuşmaları sırasında Beşiktaş taraftarı Bursa' ya gelmesin demesiyle arada gerginlik artmıştı. Bursaspor Beşiktaş maçının sert ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.

BURSASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?
Bursaspor Beşiktaş maçı 15 eylül pazar günü Bursa Atatürk stadında saat 20:30'da oynanacak.

BURSASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIMI - MAÇ SONRASI GENİŞ MAÇ ÖZETİ GOL VİDEOLARI VE YORUMLARI İNTERNETSPOR.COM'DA

TARİH: 15 EYLÜL 2013 PAZAR

SAAT: 20:30

KANAL: LİG TV 
 
BEŞİKTAŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN