BIST 10.644
DOLAR 32,25
EURO 35,08
ALTIN 2.494,61
HABER /  GÜNCEL

Bursa Atatürk stadına garip saldırı!

Bursa Atatürk Stadı’na giren kimliği belirsiz kişi ve kişiler, tribünlerdeki koltukları yaktılar, çimlere de zarar verirken, sahaya şu yazıyı kazıdılar

Abone ol

Bursa Atatürk Stadı'na giren kimliği belirsiz kişi ve kişiler, tribünlerdeki 23 koltuğu yaktılar, çimlere de zarar verirken, sahaya 'ANK+' yazısını kazıdılar.

Bursaspor'un bugün sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşma öncesi, Atatürk Stadı'nın koltukları yakıldı, saha içi çim zeminine de zarar verildi.

Sabaha karşı meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ve kişiler, maraton tribün ve kapalı kale arkasındaki 'Teksas' bölümünde yer alan toplam 23 koltuğu yanıcı bir maddeyle yakarak kullanılmaz hale getirdi. Zemine de zarar veren kişiler, çimlere 'ANK+' yazısını kazıyarak not bıraktı. Çimlerin bir bölümünün de yine yanıcı madde kullanılarak yakıldığı gözlendi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri statta geniş kapsamlı araştırma yaptı ve faillere ait delillere ulaşmaya çalıştı. Olay sırasında statta iki güvenlik görevlisinin bulunduğu bildirilirken güvenlik kameralarının çalışmadığı ifade edildi.

Kameraların maç güvenliğine yönelik kullanılmasından ve gece görüşünün olmamasından dolayı karşılaşmaların ardından devre dışı bırakıldığı bildirildi. Geniş kapsamlı soruşturma yürüten polis, Bursaspor Kulübü personeli ve yöneticilerinden de konuyla ilgili bilgi aldı.

ekran-resmi-2011-09-30,-10.47.24-am.png