BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

Burhan Kuzu’dan tweet” açıklaması

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, basında yer alan “tweet”lerine açıklık getirdi.<br/>Twitter’da...

Abone ol

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, basında yer alan “tweet”lerine açıklık getirdi.
Twitter’da “’Başbakan Erdoğan’a 2 bin kişilik bir istihbarat raporu sunuldu. Devlet içindeki paralel yapının planı detaylarıyla yer aldı" şeklinde bir ileti paylaşan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun sözleri basında büyük yankı uyandırdı. Haberlerin ardından konuya açıklık getiren Kuzu, “Bugün gündemde Başbakan’a sunulduğu iddia edilen Derin yapılanma raporu hakkında hiçbir bilgim yok. Tweette yazdığım Akşam Gazetesi manşeti idi. Garip bir habercilik anlayışı: Akşam Gazetesi bir paralel devlet raporundan manşetten bahsediyor. Ben 20 saat sonra bu haberi tweette paylaştım. Cemaatten bazı dostlar alınmışlar. Gazetenin haberine hiç sesleri çıkmadı. Bir şeyi anlayamıyorum, derin yapılanma ya da paralel oluşum denildiğinde neden cemaat dostlarımız üzerine alır bunu gerçekten anlayamıyorum.” ifadelerini kullandı.
(İHA)