BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.494,17
HABER /  MAGAZİN

Burçin Terzioğlu İlker Kaleli'den poyraz düğünü

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evleniyor. Poyraz Karayel'in başrol oyuncuları İlker Kaleli ve burçin Terzioğlu'nun süpriz bi şekilde evlenme kararı gündem bomba gibi düştü.

Abone ol

Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evleniyor. Poyraz Karayel'in başrol oyuncuları İlker Kaleli ve burçin Terzioğlu'nun süpriz bi şekilde evlenme kararı gündem bomba gibi düştü.

'Poyraz Karayel' dizisinin iki başrol oyuncusu İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu, inişli çıkışlı devam eden ilişkilerini nikâh masasına taşıyor. HT Magazin'in haberine göre çiftin önümüzdeki hafta evleneceği iddia ediliyor.

ekran-resmi-2015-03-05-15.34.02.pngBöyle son ancak aşk filmlerinde olur! Yaklaşık 7 aydır birlikte olan 'Poyraz Karayel' dizisinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, iki ay önce ayrılmıştı.İkilinin yollarını Kaleli'nin manken Başak Boztepe'yle yakınlaşması yüzünden ayırdığı iddia edildi.

ekran-resmi-2015-03-05-15.34.32.pngAncak İlker Kaleli, kızdırdığı sevgilisinin gönlünü almak için her yolu denedi ve sonunda başarılı oldu.Terzioğlu'na romantik bir evlilik teklifinde bulunan yakışıklı oyuncu, "Evet" cevabıyla havalara uçtu. Âşıkların, haftaya nikâh masasına oturacağı konuşuluyor.Başak Boztepe ile yakınlaşmasına kızdığı için terk ettiği sevgilisinin evlilik teklifiyle yelkenleri suya indiren Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz günlerde Kaleli'yi babasıyla tanıştırmıştı.

ekran-resmi-2015-03-05-15.34.21.png'Evlenmiyoruz'
Bu haberin ardından İlker Kaleli'nin ajansı Icon Talent Managment şu açıklamayı yaptı:
'Oyuncumuz İlker Kaleli ve dizideki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile ilgili "Evleniyorlar" başlığı altında yapılan haber tamamen asılsızdır. Yapacağınız haberlerde okuyucuyu yanıltmamak adına daha özverili davranılmasını rica ediyoruz.'