BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,06
ALTIN 2.468,72
HABER /  GÜNCEL

Burak el kol hareketini neden yaptı?

Golo kaçırdıktan sonra yedek kulübesine doğru el kol hareketi yaptığı iddia edilen Burak Yılmaz, eleştiri konusu oldu

Abone ol

Trabzonspor'un yıldız oyuncusundan tartışılan hareketler. Şenol Güneş oyuncusunun yedek kulübesindeki hayıflanma hareketini yanlış anladığını söyleyerek sahip çıktı. 

Burak Yılmaz'ın her hareketi takip ediliyor. Avrupa'ya transfer olacağı söylenen yıldız oyuncunun bir hareketi yine olay oldu. Kimi çevreler futbolcunun sinirlerine zaman zaman hakim olamayarak istenmeyen görüntülere neden olmakla eleştiriyor.

Gaziantepspor'u 4-1 ile geçen bordo mavili takımın hocası Şenol Güneş maç sonrası basın toplantısı düzenledi.

OLAYI ÖĞRENİNCE BAKACAĞIM

Bir gazetecinin Burak Yılmaz'ın ilk yarıda bir pozisyondan sonra golü kaçırdıktan sonra yedek kulübesine doğru yaptığı el-kol hareketlerine ilişkin bir sorusu üzerine Güneş, şunları söyledi:

''Burak Yılmaz'ın kulübeye yaptığı hareketi ben görmedim ama kulübeden hayıflanma hareketi yapılırken, sanırım Burak bunu yanlış anladı. Burak oyuna bakıldığında istekli ve arzuluydu. Burak, hem kendi gündemine hem de Trabzonspor gündemine çok ciddi katkılar yaptı. Kamuoyu her maç sonrası ister istemez onu konuşmak durumunda. Gol atsa da atmasa da konuşuluyor. Her maç Burak gol atacak anlayışı bize silah olarak döner. Maç kaybettiğimiz zaman sanki Burak, kendi yüzünden kaybettiğimiz gibi sorumluluk duygusu hissediyor. O hareketten alındı diye düşünüyorum. Olayı öğrenmedim. Olayı öğrenince bakacağım. Kulübeden yapılan hareketin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Burak'ın bu isteği ve arzusu olduğu sürece bu sorunları düzeltir.''