BIST 10.139
DOLAR 32,33
EURO 34,97
ALTIN 2.387,30
HABER /  GÜNCEL

Bunu yapan insan olamaz!

Isparta'nın bir köyünde yaşayan kadına silah zoruyla tecavüz etti. Ama kadın hamileydi. Üstelik de neredeyse doğurmak üzereydi....

Abone ol

Tüyleri diken diken eden olay Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Saracık köyünde yaşandı. Sapığın biri doğurmak üzere olan kadına tecavüz ettiği...

26 yaşındaki genç kadın G.Y. 8.5 aylık hamileydi... Eşi çobanlık yapıyordu. Bu nedenle köyün kırsal kesiminde bir çadırın içinde yaşıyorlardı.

İPLE ELLERİNİ BAĞLADI

O gün kocası hayvanları otlatmaya gitti. Bunu fırsat bilen sapık, av tüfeği ile hamile kadının çadırına daldı. 36 yaşındaki gözü dönmüş sapık H.Ö. silah zoru ile önce genç kadının ellerini iple arkadan bağladı. Ardından da onun tüm yalvarmalarına karşın tecavüz etti.

SÖYLERSEN ÖLDÜRÜRÜM

Tecavüzden sonra genç kadını tehdit eden sapık, "Bunu eşine söylerse onu öldüreceğini" söyledi. Genç kadın korku ve olayın şoku ile birkaç gün sustu. Ancak yaşadığı dehşete daha fazla dayanamayarak olayı kocasına anlattı.

GENÇ KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Çoban kocası G.Y. olayı öğrenir öğrenmez soluğu jandarmada aldı ve köy halkından olan tecavüzcü H.Ö'yü gözaltına aldırdı. Sapığın jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Olayın şoku ile sarsılan 8.5 aylık hamile kadın ise kontrol için Keçiborlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.