BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bunlar ucuz kabadayılıklar!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, CHP'li Muharrem İnce!nin kendisine yönelttiği tehdit gibi sözlere aynı sertlikle yanıt verdi

Abone ol

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin sözleri üzerine, "Bana polis gaz sıkarsa ben o İçişleri Bakanı'na gazı gösteririm, sözlerini hatırlatan Bakan Şahin, biz biber gazını biliyoruz, bilmediğimiz, faydası olduğunu düşündüğün bir gaz varsa sen onu getir, bir sonraki seferde onu kullanırız. Bunlar ucuz kabadayılıklar, bunlar ucuz işler, basit işler.” dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 29 Ekim'de milletvekili arkadaşlarıyla birlikte eski Meclis'in önünde olacaklarını belirterek, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e uyarılarda bulunmuştu. İnce, bir arkadaşının gözüne biber gazı gelirse, o biber gazını Meclis'te Bakan Şahin'e tattıracaklarını söylemişti.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği memleketi Ordu'da, Muharrem İnce'ye karşılık verdi. Bakan Şahin, partililerle yaptığı bayramlaşmanın ardından yaptığı konuşmada, "İçişleri Bakanı sizin ne gazınızdan, ne asitinizden, ne tuzunuzdan, ne sıvınızdan, ne katınızdan çekinecek birisi değildir. Kuru lafa kimse pabuç bırakmaz. İçişleri Bakanı, bu ülkenin kanun ülkesi, hukuk ülkesi olması için görevini yapmak durumunda olan birisidir, sadece görevini yapar." şeklinde konuştu.

Muharrem İnce'nin sözlerini, "Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin, gündemi yakalayamamanın çaresizliği içerisinde geliştirilmiş argümandan başka bir şey değildir." şeklinde değerlendiren Bakan Şahin, şöyle edvam etti:

"CHP'de bazı yetkililerin; biz şunu yapacağız, buradan yürüyeceğiz, önümüze birileri çıkarsa da dinlemeyeceğiz. Önüne çıkan senin nüfus cüzdanında yazan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin polisidir. Sen ne dediğinin, ne yaptığının farkında mısın? Yanlış yaparsan senin de önüne çıkar, ben yanlış yaparsam benim de önüme çıkar, çıkması da gerekir, adalet bunu gerektirir."