BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.457,87
HABER /  GÜNCEL

Bülent Uygun'un Avrupa hayali

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u deviren Eskişehirspor'da Bülent Uygun galibiyeti böyle değerlendirdi.

Abone ol

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi istikrarı ile dikkat çeken bir ekibe karşı aldıkları galibiyetin önemine dikkat çekerek, ''İstanbul'dan böyle bir ekibe karşı 3 puanla ayrılmak çok önemli. Kazandığımız için son derece mutluyuz. Bu galibiyet üst sıralar için bizi daha iyi motive edecek. Önümüzdeki haftalarda alacağımız sonuçlar ligi ne kadar iyi bir yerde bitirebileceğimizi ortaya koyacak. Biz de var gücümüzle mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

Avrupa kupalarına katılma hedeflerini hatırlatan Uygun, devre arasında transfer yapmadıklarını belirtip, oldukça sıkıntılı bir yerden bu noktalara ulaştıklarını kaydederek, ''Buralara yükselmek anlamlı. Göstereceğimiz performansla Avrupa neden olmasın. Bu bizim plan ve projelerimiz içinde. Neleri başarabileceğimize bakacağız'' ifadelerini kulladı.

Eskişehirsporlu futbolcu Sezer Öztürk, güçlü rakipleri karşısında beklediklerinden kolay bir galibiyet aldıklarını aktarırken, Burhan Eşer ise bu galibiyetin Avrupa kupası hedefinde kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Eskişehirspor'da çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalan Alper Potuk, takımının Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek.