BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Bülent Uygun oyundan memnun

Bülent Uygun, Kayserispor karşısında oynadıkları futboldan memnun olduğunu söyledi.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kayserispor karşısında oynadıkları futboldan memnun olduğunu söyledi.

Bülent Uygun, 0-0 beraberlikle sonuçlanan Sivasspor-Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'in zorlu geçeceğini bildiklerini söyledi.

Kayserispor'u özellikle ilk 45 dakika oynadığı futbol nedeniyle tebrik eden Uygun, şöyle konuştu:

''İkinci 45 dakikada da gerçek Sivasspor vardı. Kazanmak istedik. Her iki tarafta kazanmak istedi. Dostane, kardeşçe geçen bir maç oldu. Galip gelmek istiyorduk. Ligin daha başındayız. Ufak tefek eksikliklerimiz var doğal olarak. Onları da telafi edeceğiz. Önümüzdeki maçımıza bakıyoruz. Genel anlamda da oynanan futboldan memnunum.''

Sezon başı olduğu için henüz futbolcularının istenilen seviyeye gelmediğini ve bunun zaman aldığını ifade eden Uygun, ''Kayserispor'a da UEFA Kupası'nda başarılar diliyorum. Başarılı olacaklarına inanıyoruz. Türkiye olarak onların destekçisiyiz'' dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, ''Çok zor bir deplasmandan puan aldığımız için mutluyuz. İki takım da çok iyi mücadele etti. Çok net pozisyonlar bulduk, bunları değerlendiremedik'' diye konuştu.

Sivasspor'un da pozisyonlara girdiğini ifade eden Kafkas, ''İki kardeş takımın puanları paylaşması iki takımı da üzmedi, iyi de oldu'' dedi.

Sivasspor'un gerçekten çok iyi bir takım olduğunu anlatan Kafkas, ''Sivasspor'a başarılar diliyorum. Bizi centilmence karşıladılar. Biz de onları inşallah aynı şekilde karşılayacağız'' şeklinde konuştu.

Kafkas, sakat oyuncularının çokluğunun oyun sistemlerini bozduğunu da söyledi.

Kırmızı kart gören Mehmet Eren ile ilgili soru üzerine Kafkas, ''Cezasını çekecek. Çok da ağır ceza yiyecek'' diye yanıtladı.

SİVASSPOR BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz da maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Bizim için önemli olan sezona iyi başlamaktı. İlk 15 dakikada biraz korktuk, acaba geçen sezon ki Sivasspor'dan bir şey kaybettik mi diye. Ama daha sonra oynanan oyundan memnunum'' dedi.

Dost ve kardeş iki şehrin takımlarının mücadelesinden beraberlik sonucu çıktığını ifade eden Otyakmaz, ''Kazanabileceğimiz bir maçtı. Oynanan futboldan memnunum. Sezona puanla başladığımız için sevinçliyim'' diye konuştu.

Otyakmaz, takımın transfere ihtiyacı olmadığını, zengin yedek kulübesine sahip olduğunu, ancak teknik direktör Bülent Uygun'un raporu doğrultusunda transfer yapabileceklerini söyledi.