BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Bülent Fenerden Korkmaz!

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bülent Korkmaz Fenerbahçe'ye meydan okudu.

Abone ol

Bülent Korkmaz düzenlediği basın toplantısında kendi oyuncularının Fenerbahçeli oyunculardan daha iyi olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe maçıyla ilgili konuyan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe maçına takımı motivasyon yönünden hazırlamasına gerek olmadığını ifade ederek, "Takımımı Fenerbahçe maçına motive etmeme gerek yok. Çünkü futbolcular zaten büyük maçlara kendilerini motive ediyorlar.

Gençlerbirliği teknik direktörü olarak Fenerbahçeli her oyuncuya saygı gösteriyorum. Ancak benim bütün oyuncularım Fenerbahçeli oyunculardan daha iyi. Fenerbahçe’nin oyun sisteminden çok, bizim ne yaptığımız önemli. Şayet futbolcularım sahada benim istediğim, mücadele, taktik, teknik ve performansı gösterebilirlerse sahadan 3 puanla ayrılacağımıza güvenim tam. Benim için önemli olan rakip takımın ne yapacağı değil, benim oyuncularımın göstereceği performanstır." diye konuştu.

Korkmaz, devre arasında transfer yapıp yapmayacağı sorusuna, "Gazetelerde birtakım şeyler yazılıyor. Ancak ben şimdiye kadar yönetime hiçbir rapor vermedim. Hiçbir futbolcunun gönderileceği yönünde görüş bildirmedim. Bir tek Petkoviç hariç. Bende her şey açıktır. Gizli saklı hiçbir şey yapmam. Zamanı gelince herkes her şeyi benim ağzımdan duyar" yanıtını verdi.