BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,74
ALTIN 2.498,23
HABER /  GÜNCEL

Buket Aydın önce gülüşü ile şimdi ise ciddiyeti ile gündem oldu

Seçim öncesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başta İstanbul ve Ankara'yı alacağız iddiasına kahkaha ile karşılık veren Buket Aydın bu kez ciddiyeti ile gündeme geldi.

Abone ol

CHP'nin resmi olmayan sonuçlara bazı büyükşehirlerde başarı göstermesi sonrası gözler kahkahalarıyla hedef haline gelen Buket Aydın’daydı. Aydın, seçim sonrası ilk yayınını dün akşam yaptı. Buket Aydın’ı yeniden gündeme getiren olay ise seçim sürecinde konuk olarak ağırladığı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iddialı konuşmasına kahkaha ile karşılık vermesi oldu. 

Programda, CHP Lideri; partisinin İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin’i kesinlikle kazanacağını söyledi. “Bütün bunları alacağız, ben gerçeği söylüyorum size.” demiş bunun üzerine Buket Aydın, kahkaha üzerine kahkaha atmıştı.

Dün merakla izlendi
Kılıçdaroğlu’nun seçim iddialarını gülerek karşılayan Buket Aydın, sosyal medyada yeniden CHP’lilerin hedefi haline gelirken dün haberleri nasıl sunacağı merakla bekleniyordu. Dün Buket Aydın’ı izleyenler kahkaha atan spiker yerine ciddiyetini koruyan bir profil ile karşılaştı.

Aydın, dün akşam ciddiyeti ile haber sundu

Buket Aydın'ın güldüğü video