BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.489,48
HABER /  GÜNCEL

Bugün hava nasıl olacak?

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar ne yönde değişecek? İşte yurtta beklenen sıcaklıklar...

Abone ol

Eylül ayının gelmesiyle birlikte düşen sıcaklıklar  yerini yağışlara bıraktı. Meteoroloji bazı illeri yağışa karşı uyardı.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz kıyıları ile Ağrı, Iğdır, Van, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Artarak mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu; Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Marmara ve Batı Karadeniz kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyılarında kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Ağrı, Iğdır, Van, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, bölgenin doğusunun parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.