BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,82
ALTIN 2.399,26
HABER /  DÜNYA

Bugün bu yollar kapalı...

30 Ağustos Zafer Bayramı provası sebebiyle Vatan Caddesi’ne çıkan bütün yollar ve bazı ara yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürl...

Abone ol

30 Ağustos Zafer Bayramı provası sebebiyle Vatan Caddesi’ne çıkan bütün yollar ve bazı ara yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada vatandaşların alternatif yolları kullanması istendi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı provası nedeniyle Vatan caddeine çıkan bağlantı yolları ve bazı ara yolları trafiğe kapattı. Zafer Bayramı provası kapsamında Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi ve Vatan Caddesine çıkan bütün yollar, Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Millet Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı, Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Yolu, Topkule, Mahmutbey Köprüsü ile Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol, Mahmutbey Köprüsü ve Habipler Yolu prova boyunca trafiğe kapatıldı.
D 100 Karayolu’ndan Vatan Caddesi’ne gidecek olan sürücülerin Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray şeklinde veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklardan Balat Yolu’nu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametini kullanmaları, E-80 Karayolunu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM istikametini kullanmaları, Sahil Yolu’nu kullanacak sürücülerin sahil güzergâhından, Yenikapı - Kumkapı -Sirkeci istikametini kullanmalarını, Vatan Caddesini kullanarak Fatih İlçesindeki hastanelere gelecek olan gerek ambulans sürücüleri, gerekse diğer sürücülerin sahil yolunu tercih ederek Samatya’dan Cerrahpaşa, Çapa, Haseki veya Bezmi Alem Hastanesi’ne intikal etmeleri, Fatih istikametinden aynı gerekçelerle hastanelere intikal edecek sürücüler Atatürk Bulvarı - Aksaray ve Millet Caddesi güzergâhını kullanmaları gerekiyor.
Provaların yapılacağı Vatan Caddesi ve çevresinde sivil polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken Özel Hareket Polisleri de alınan güvenlik önlemlerinde kullanıldı.
(İHA)