BIST 10.159
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.467,57
HABER /  GÜNCEL

Bu yıl şampiyon olalım, 3 yıl olmayalım

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu geçen sezon sahada verdiği emeğin karşılığının gaspedilmesine böyle isyan etti.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, FBTV’de yayınlanan “Günün Röportajı” programında, taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

BU YIL ŞAMPİYON OLALIM ÜÇ YIL OLMAYALIM

Milli oyuncu, bir taraftarın “Fenerbahçe bu yıl şampiyon olacak mı?” şeklindeki sorusu üzerine, “Bizim için bu yıl çok farklı bir hal aldı. Ne olursa olsun şampiyon olmak istiyoruz. Ama bazı sorunların yaşanması bizi bu hale getirdi. Bu kadar kan kaybına, olumsuzluklara rağmen liderin 6 puan arkasındayız. Bizim için zaten şu an bulunduğumuz nokta başarı. Çok sorunlar yaşadık. Bana sorarsanız, bu yıl şampiyon olalım, 3 yıl olmayalım. Bunu çok istiyoruz, bütün takım bu sezon şampiyon olmayı çok istiyor” ifadelerini kullandı.

Gökhan, şike soruşturması ve devam eden dava sürecinin, önlerindeki dönem için koydukları hedeflere engel olduğunu savundu. Bir soru üzerine taraftarlarının desteğinden güç aldıklarını anlatan Gökhan şöyle devam etti:

BENİM HAKKIMI VERSİNLER

“Bir bitki nasıl suyla besleniyorsa, biz de taraftarımızla besleniyoruz. Eğer bu süreç yaşanmamış olsaydı, biz çok rahat 3-4 seneye damgamızı vuracaktık belkide, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de başarı yakalayacağımızı düşünüyorduk. Çok iyi bir kadroya sahip olmuştuk. Ama bizi dağıttılar. Biz ayakta kalmaya çalışıyoruz. Taraftarımız arkamızda olduğu sürece, biz sadece Fenerbahçe’nin askerleri olarak sahada konuşmamız gereken yerde konuşmaya çalışıyoruz. Onun dışında konuştuğumuz zaman da hemen cezamız da kesiliyor.”
Zorluklarla kazandıkları şampiyonluğun ellerinden alınmaya çalışıldığını savunan Fenerbahçeli futbolcu, “Herkes bir kupa derdinde. Benim derdim kupa değil. Benim hakkımı versinler, benim şampiyonluğumu versinler, kupayı kim istiyorsa alsın. Bir teneke parçası benim için. Benim için şampiyon dediklerinde en büyük başarı o. Kendimle gurur duyduğum şampiyon kelimesinin Fenerbahçe ile anılmasını istiyorum” dedi.