BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.383,37
HABER /  MAGAZİN

Bu Tarz Benim 7 Kasım akşamı kıyamet koptu

Bu Tarz Benim yarışmasında 7 Kasım akşamı kıyametler koptu, Nur Bozar spiker Öykü Sertel'i fırçaladı, Özlem Özden gelinliği yüzünden bozuldu.

Abone ol

Bu Tarz Benim'in 7 Kasım akşamı yayınlanan son bölümünde Nur Bozar ve Özlem Özden krizi vardı.

Nur Bozar spiker Öykü Sertel'i fırçalarken, gelinlik giyen Özlem Özden soğuk duş yaşadı.

Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının güzellik yarışmalarından transfer ismi Nur Bozar sıradan kıyafeti nedeniyle jüri üyelerinden eleştiri alınca kendini kaybetti.

NUR BOZAR ÖYKÜ SERTEL'İ AZARLADI

nur-bozar-spiker-öykü-serteli-firçaladi.jpg
Nur Bozar, Kemal Doğulu ile tartıştığı sırada araya giren spiker Öykü Sertel'i de azarladı. Nur Bozar'ın sürekli Kemal Doğulu'nun sözünü kesmesi üzerine araya giren Öykü Sertel,  "Nur müsade eder misin?' deyince fırçayı yedi.
-"Ama sizin beni bu şekilde uyarmanıza ihtiyacım yok!'

öykü-sertel-bu-tarz-benim.jpg
ÖYKÜ SERTEL DONDU KALDI

Öykü Sertel bu dikleniş karşısında şoke oldu ve yanıt vermedi. Nur Bozar'ın bu tavrına tepkiyi Nur Yerlitaş gösterdi.

Nur Yerlitaş, 'Öykü'ye yanlış davrandın. Bu yapılamaz' diyerek bunu telafi etmesini istedi.

nur-bozar-bu-tarz-benim-kavga.jpg
Nur Bozar ise 'beni uyarmasına gerek yok' diyerek özür dilemedi. Öykü Sertel ise tecrübesini ve olgunluğunu konuşturdu ve 'özürünü' istemedi.

İşte Nur Bozar'ın Öykü Sertel'i azarladığı o anlar;



ÖZLEM GELİNLİĞİYLE KALDI

Bu Tarz Benim yarışmasının kavgası ismi Özlem Özden ise jüri soğuk duş aldı. Gelinlik giyerek yarışmaya gelen Özlem, jüriden ağır eleştiriler aldı.

bu-tarz-benim-7-kasim.20141107201751.jpg
Gelinliğinin 'Maraş usülü' olduğunu söyleyerek eleştirilerin önüne geçmeye çalışan Özlem'in bu taktiği işe yaramadı. Jüri üyesi Kemal Doğulu 'Sıkıysa kendi tarzınla gel, artık oynama' diyerek Özlem'i yerin dibine sokan eleştiriler yaptı.


DAMAT : DÜŞÜNDÜM TERKEDİYORUM

Özlem yarışmaya gelinlik kıyafetinin yanı sıra bir de mizansen düzenleyerek katılmıştı. Koluna taktığı damat adayından ise hiç ummadı bir terkediliş yaşadı.

bu-tarz-benim-7-kasim-özlem-gelin.jpg
Öykü Serter 'damat adayına' 'emin misin' diye sorunca 'düşündüm terkediyorum' yanıtını aldı. Mizansen bile olsa Özlem bir anda ortada kala kaldı. Hayli bozulan Özlem durumu kurtarmaya çalıştıysa da yüzünün düştüğü ekranlara yansıdı.