BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,09
HABER /  GÜNCEL

Bu süreç başarıyla devam edecek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, çözüm sürecinin başarıyla devam edeceğini söyledi.<br/>Diyarbakır’daki temasları kapsamında Lice ilçesine gelen ...

Abone ol

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, çözüm sürecinin başarıyla devam edeceğini söyledi.
Diyarbakır’daki temasları kapsamında Lice ilçesine gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, esnaf ziyareti düzenledi. Beraberindeki AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mine Lök Beyaz, Oya Eronat, Süleyman Hamzaoğulları, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç ile birlikte Lice Kaymakam Vekili Mehmet Maraşlı’yı ziyaret eden Bozdağ, Kaymakam Maraşlı’da brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bakan Bozdağ ve beraberindekiler Lice Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti. Buradaki kursiyerlerle bir araya gelen Bakan Bozdağ, merkezdeki kursları gezdi. Daha sonra AK Parti Lice İlçe Başkanlığına geçen Bakan Bozdağ, partililerle buluştu. Buradaki ziyaretinin adından Bakan Bozdağ, Lice esnafını gezdi. Liceliler, ilk kez bir Adalet Bakanı kendilerini ziyaret ettiklerin dile getirerek, çözüm sürecindeki beklentilerini anlattı.
Bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Bozdağ, çözüm sürecine değinerek, “İnşallah ülkemizde yaşanan bu sıkıntıyı kalıcı bir çözüme kavuşturacağız. Tüm çabamız budur. Bunun üzerinde gayretle, samimiyetle çalışıyoruz. Kolay değil ama netice alacağımıza inanıyorum” dedi.
Türkiye’de son yıllarda çok şeyin değiştiğini 10 yıl önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye’nin aynı olmadığını dile getiren Bozdağ, ’’10 yıl sonraki Türkiye’de her açıdan daha iyi olacak. Ekonomisi güçlenecek, demokrasi ve hukuk devleti anlayışıyla daha ileri bir noktaya ülkemizi getireceğiz. Çabalarımızla Türkiye’de çok şey değişti. İnşallah sorunlar çözüldükçe var olan sorunlar da tarih olacak. Her yerde vatandaşımız partimize destek olmak suretiyle çözüm sürecine büyük bir vize vermiştir. Bu süreç başarıyla devam edecek. İnanıyorum ki artık şiddetin olmayacağı bir evreye, en azından bölgede konuşulan nedenlerle şiddetin olmayacağı bir Türkiye’ye ulaşacağız. Bütün hedefimiz bu. Üzerinde gayretle çalışıyoruz. Daha alacağımız yollar var ama bu yolları başarıyla geçeceğimize inanıyorum’’ şeklinde konuştu.
(İHA)