BIST 9.729
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.440,43
HABER /  GÜNCEL

Bu sözler federasyonu çıldırtacak

Sivri dilli yazar Hıncal Uluç'tan federasyonu çileden çıkaracak sözler...

Abone ol

Sivri çıkışlarıyla bilinen Hıncal Uluç, yine bombayı patlattı, A Haber'de yayınlanan 90 dakika programında TFF'yi ve Mehmet Ali Aydınlar'ı sert sözlerle eleştirdi.

Hıncal Uluç, ''Bu seneki maçlar fasulyeden oynanıyor'' çıkışıyla dikkat çekerken, programın diğer ismi Haşmet Babaoğlu da Hıncal Uluç'un bu görüşüne yaptığı yorumlar ile katıldığını gösterdi.

İşte o dialoglar;

Hıncal Uluç: Bu seneki maçlar fasulyeden oynanıyor. Bunun da herkes farkında, sorumlusu da Türkiye Futbol Federasyonu.

Haşmet Babaoğlu: Bu fasulyedenliği yeni uygulamalar artırdı. Play-off uygulaması mesela. Fatih Terim diyor ki ''Uygulamayı bana sormayın, Şansal Büyüka ve Mehmet Ali Aydınlar'a sorun'' mesela bir başka teknik direktörler Mehmet Özdilek yada Aykut Kocaman ''Biz play-off'un ne olduğunu bilmiyoruz'' diyor, böyle bir şey olabilir mi?

Hıncal Uluç: Bilmekte istemiyorlar, önemli değil çünkü. Haşmet Babaoğlu: Ama, gerçekten bilmeye kalktığınızda da herşey okadar karışık ki!

Hıncal Uluç: Play-off'un sonunda bir puan cetveli olacak. İlk dördü Play-off ile belirlenmiş, 1. 2. 3. 4. 18. Federasyonun kararından sonra o sıralamanın önemi kalacak mı? O zaman, o sıralama beni niye ilgilendirsin ya.

Haşmet Babaoğlu: Fırsat, bu fırsat; futbolu daha derin konuşmalıyız. Hiç değilse bu sene bu işe yaramalı. ''Ahmet nasıl şut attı, Mehmet nasıl çalım attı'' tartışmaya gerek yok.