BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Bu sezon sinemada yarış var

Yeni sezonda vizyona girecek Türk filmleri arasında ön plana çıkan 'Av Mevsimi', 'Kurtlar Vadisi Filistin' ve 'New York'ta Beş Minare'yarışıyor.

Abone ol

Yeni sezonda vizyona girecek Türk filmleri arasında ön plana çıkan 'Av Mevsimi', 'Kurtlar Vadisi Filistin' ve 'New York'ta Beş Minare'; sadece senaryoları ve gişe rakamlarıyla değil fragmanları ve bütçeleriyle de yarışıyor.

Youtube'a göre şimdilik fragmanı en çok izlenen film; Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği 'New York'ta Beş Minare'. Şimdiye kadar 188 bin kere tıklanan 'New York'ta Beş Minare'yi, 48 bin tıklanma rakamı ile 'Kurtlar Vadisi Filistin' takip ediyor. 'Av Mevsimi' ise 31 bin ile üçüncü sırada yer alıyor.

KIRMIZIGÜL ÖNDE GİDİYOR

Sabah gazetesinin haberine göre, yapımların bütçesine bakınca da sıralama bozulmuyor. Bütçesi 12 milyon dolar olarak açıklanan 'New York'ta Beş Minare' ilk sıraya otururken onu; 10 milyon dolar ile 'Kurtlar Vadisi Filistin' ve 8 milyon dolar ile 'Av Mevsimi' takip ediyor. Üç film, müzikleriyle de iddialı. 'New York'ta Beş Minare'nin müzikleri, Mahsun Kırmızıgül'ün imzasını taşıyor. 'Av Mevsimi'nin müziklerini, Tamer Çıray, 'Kurtlar Vadisi Filistin'in müziklerini ise Kalan Müzik ve Gökhan Kırdar yapıyor.