BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Bu proje peşinat derdine son veriyor!

Şua İnşaat'a ait olan ve Pendik'in çehresini değiştiren Elite Side'da ev almak isteyenler için kolaylık sağlayan fırsatlar devam ediyor.

Abone ol

Şua İnşaat'ın kaliteli projeleri arasında yer alan ve Pendik'in çehresini değiştiren Elite Side'da fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. Projede, peşinatın konut tesliminde ödenmesi fırsatı da sunuluyor.

Ürettiği projelerle inşaat sektörünün lokomotifleri arasına giren Şua İnşaat, Pendik bölgesinde farklılık yaratan Elite Side'da satışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fiyatların 190 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede farklı ödeme planları sunuluyor.

Anadolu Yakası'nın göz bebeği Pendik'te hayat bulan Elite Side projesinde teslimler Ağustos 2013'te başlayacak. Konum olarak Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 dakika, Kadıköy Metrosu ve Marmaray Durağı'na 500 metrelik yürüme mesafesinde konumlanan projede satışlar devam ediyor.

ELİTE SİDE FİYAT LİSTESİ

1+1 daireler 190 bin TL'den satılıyor.

2+1 daireler 200 bin TL'den

3+1 daireler 376 bin TL'den

4+1 daireler 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

ELİTE SİDE ÖDEME PLANI

Pendik bölgesinin fark yaratan projesi Elite Side'da daire sahibi olmak için iki farklı öneri sunuluyor. İlk ödeme planına göre daire bedelinin yüzde 50'si peşin veriliyor. Kalan miktar 36 ayda sıfır faizle tamamlanıyor. Diğer ödeme planına göre ise ilk olarak banka kredisi kullanılıyor. Peşinat ise konut teslim tarihi yani Ağustos 2013'te veriliyor.

ELİTE SİDE HAKKINDA

Elite Side Pendik'te hayata geçiriliyor. Teslimlerin Ağustos 2013'te gerçekleştirileceği proje 17 bin metrekarelik alanda konumlanıyor. İçerisinde 300 daireyi barındıran Elite Side'da fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor ve konutların özelliklerine göre artış gösterebiliyor. Yüzme havuzları, koşu parkurları, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal aktiviteyi de içerisinde barındıran projenin yüzde 30'u satıldı.