BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  MEDYA

Bu pilav üstü kavurmaları kim yedi?

Yalova'da başlayan pilav üstü kavurma kavgası giderek büyüyor.

Abone ol

Yalova'daki pilav üstü kavurma tartışmaları sürüyor! CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman, AK Partili eski Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın belediye bütçesinden seçim çalışması yürütmekle suçlarken, faturalardaki gider kalemlerini açıklayarak canlı yayında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti'nin seçim sonuçlarına itiraz ettiği Yalova'da bu kez de pilav üstü kavurma tartışması başladı. Yalova'nın çiçeği burnunda yeni Belediye Başkanı Vefa Salman, göreve başladığında 1 milyon lirayı bulan yemek faturalarıyla karşılaştığını bunları ödemeyeceğini söyledi. 

CANLI YAYINDA ANLATTI

CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in konuğu olan her iki isim, karşılıklı olarak iddiaları reddetti. Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Koçal, Salman'ın iddialarının karalama kampanyasından ibaret olduğunu, yemek giderlerinin belediyenin bütçesinde de yer aldığını söyledi. Koçal'ı canlı yayında yalancılıkla suçlayan Salman ise göreve geldiğinde fakirlere dağıtılacak yemeklerin döküldüğünü, o insanlara da belediyenin yemeği kestiğini söylediklerini iddia etti. Canlı yayında belediye bütçesinden yapılan harcamaları kalem kalem sıralayan Salman, belediye bütçesinden seçim çalışmalarının giderlerinin karşılandığını söyledi. İşte o iddialar;