BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,57
ALTIN 2.377,49
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Bu otomobillerde zarar etmek yok!

Otomotiv sektöründeki hareketlilik icralık araç sektörüne de yansıdı. Artık icradan araç alanlar yüksek fiyattan satış da yapabilecek.

Abone ol

Otomotiv sektöründeki hareketlilik icralık araç sektörüne de yansıdı. Artık icradan araç alanlar yüksek fiyattan satış da yapabilecek.

İcraya çıkan taşıtların artmasıyla birlikte binek araçlardan minibüslere, iş makinelerinden motosikletlere kadar birçok taşıt her gün ihalelerle yeni sahiplerini buluyor. Pazar giderek de büyüyor. Pazarın büyümesi hem icralık piyasasını hem de otomotiv piyasasını hareket geçirdi ve son günlerde çok büyük bir işbirliği gerçekleşti.

İcra ihalelerine aracılık eden icraihalem.com ve otomotiv devi Opel & Chevrolet Odak güçbirliğine giderek her iki sektör için de bir ilke imza attı. Buna göre icraihalem.com aracılığıyla icra ihalesinden otomobil sahibi olanlar ucuza aldıkları otomobili piyasa fiyatından satmak için beklemek zorunda kalmayacak.

HEMEN NAKDE ÇEVRİLEBİLECEK

Taşıtlara piyasa değerinin oldukça altında bir fiyata sahip olanlar, icraihalem.com'un ruhsat ve anahtar teslim olarak sunduğu araçların satışını veya takasını 2. el olarak Opel & Chevrolet Odak bayii İkinci El Plazasında servisteki kolaylıklar ve indirimlerle gerçekleştirebilecek. Takasa veya satışa konu olacak araç Opel marka olmak zorunda da olmayacak. Opel & Chevrolet Odak, her marka aracı yeni sahibinden alacak veya takas önerisi yapacak.

YENİ ANLAŞMALAR GELECEK

Opel & Chevrolet Odak Genel Müdürü Cihan Dinçer ve icraihalem.com Genel Müdürü Tuğçe Ertürk arasında atılan imza sırasında amacın tüm müşterilere yüksek kar elde ettirmek ve 2. el araç sektöründe bir ilki gerçekleştirmek olduğu vurgulandı. Ayrıca Ertürk, bu işbirliğinin tek olmayacağını, müşterilere özel hizmet sunmak adına, Türkiye'nin birçok ilinde çeşitli firmalarla ön görüşmelerin yapıldığını belirtti.

Türkiye'de bir ilk olarak ihale yoluyla alınan araçlarda kredi, kasko ve trafik sigortası kolaylığını sağlayarak yüzlerce taşıtın alımını gerçekleştiren Opel & Chevrolet Odak ve icraihalem.com, 2010 yılında icra ihaleleri ile satışı yapılan 29.698 adet çeşitli taşıtın, 2011 yılında yüzde 35'lik bir artış yaşayacağını öngörüyor.