BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.488,21
HABER /  GÜNCEL

Bu nasıl canilik kızının önünde seni Özgecan Aslan gibi yapacağım dedi!

MERSİN'de yaşanan bir olay adeta dehşete düşürdü. Genç kadın eşi tarafından çocuğu önünde şiddete uğradı. Karısını 8 yaşındaki çocuğunun önünde dövüp seni Özgecan Aslan gibi yapacağım diyen cani adam tutuklandı.

Abone ol

10 yıldır evli olan ve 28 yaşında olan Gündüz Y. eşi tarafından şiddete maruz kaldı. Daha öncede şiddet gören ve işkenceye uğrayan Gündüz Y. şans eseri hayatta kaldı. Amcasının oğluyla evli olan Gündüz Y. şimdi hastanede tedavi görüyor.

Kaldığı cezaevinden çıkan ve eşine şiddet uygulayan Gündüz Y. bugün ameliyat olacak. Mersin'de tedavi altına alınan Gündüz Y. okulda çalışan işçi tarafından kurtarıldı. Kaybolan Çiçekler programında bağlanan Gündüz Y. yaşadığı dehşeti anlattı. Büyük bir korku yaşadığını söyleyen Gündüz Y. "Bana çok büyük bir korku yaşattı" dedi. Evliliği boyunca şiddet gördüğünü söyleyen Gündüz Y.'nin eşi su kaynatıp vücuduna döktü. "Seni Özgecan Aslan gibi yapacağım" diyen cani eş tutuklandı. 

AMCA ÇOCUĞUYLA EVLİ Öte yandan eşine şiddet uygulayan adamın aynı zamanda amca çocuğu olduğu ortaya çıktı. Şimdi hapishanede olan cani adamla ilgili soruşturma başlatıldı.