BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Bu mesajları askerler mi yazıyor?

Paylaşım sitesi Facebook Erdoğan'a ve inançlı insanlara küfürlerin havada uçuştuğu bir mecra halini aldı. İddialara göre bu mesajları yazanlar asker..

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde yaşanan “parola” skandalının ardından, bir başka skandal da Facebook'ta patlak verdi. Asker kökenli oldukları iddia edilen bazı kişilerin paylaşım sitüesinde Başbakan Erdoğan, Bülent Arınç, türbanlılar ve dini inançlar hakkında yazdıkları gündeme oturdu..

Paylaşım sitesi facebook'ta toplanan ve iddialara göre asker oldukları iddia edilen bir grup, devlet büyüklerine, İslam dinine ve bazı başörtülü kişilere ağza alınmayacak küfürler ediyorlar. Bu kişiler bu terbiyesizliklerini de paylaşıma sunarak, her tarafa yayılmasını sağlıyorlar. 

Habervaktim.com internet sitesi Facebook'ta yayınlanan o gönderileri bir bir araştırdı ve buldu. Ortaya aşağıda yer alan yüz kızartıcı sonuçlar çıktı..

ÖRNEK 1-


1.Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli olduğu öğrenilen Kıdemli Çavuş Yasin Çay, Başbakan Erdoğan'la ilgili şöyle diyor:




ÖRNEK 2-


Kıdemli Üstçavuş olduğu öğrenilen Barış Sarıkaya da, Başbakan Erdoğan ile Bülent Arınç'ı, BDP'lilerle aynı karede göstererek, ağza alınmayacak küfürler ediyor.




ÖRNEK 3-

Yine 1. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli olduğu öğrenilen Muharrem Şahan da, Başbakan Erdoğan ve partisine küfürler yağdırırken, Ergenekon'u övücü ifadeler sarf ediyor.




ÖRNEK 4- 


BURADA DA BAŞÖRTÜLÜLERE KÜFREDİLİYOR: