BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Bu kez giyinik!

Prens Harry, ABD’nin Las Vegas kentindeki bir otelde çekilen çıplak fotoğraflarının basına sızmasıyla ortaya çıkan skandal sonrasında ilk kez kamuoyu karşısına çıktı

Abone ol

İngiltere’de tahtın üçüncü veliahtı olan Prens Harry, ABD’nin Las Vegas kentindeki bir otelde çekilen çıplak fotoğraflarının basına sızmasıyla ortaya çıkan skandal sonrasında ilk kez kamuoyu karşısına çıktı.

Prens’in skandal sonrasında katıldığı ilk etkinlik basına “Bu sefer giyinik” manşetleriyle yansıdı. Günlerdir dünya basınının gündeminden düşmeyen ve fotoğraflar yayınlandıktan sonra apar topar İngiltere’ye dönen Prens, pazartesi akşamı bir çocuk derneğinin ödül töreninde konuşma yaptı.

Geceye katılan altı yaşındaki lösemi hastası Alex Logan, tören başlamadan önce ITV Kanalı’nın haber bültenine konuşarak Prens’e, “Kıyafetlerini giymiş olmana sevindim” demek istediğini söyledi.

Bunu duyan Prens de hazırlığını yaptı ve çocuklarla sohbet sırasında onunla karşılaştığında, “Sürekli annene bakıyorsun sanırım onun sonradan kızacağı bir şeyi yapmak üzeresin. TV’de neler söylediğini duydum ama istersen bu konuyu burada konuşmayalım” diyerek konuyu geçiştirdi.

GAZETE HABERTURK