BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Bu kadar eleştiri fazla

Adnan Sezgin, bu akdar yoğun eleştiriyi hakedecek ekiplerimiz yok dedi.

Abone ol

Adnan Sezgin, büyük bir çoğunluğu yenilenmiş bir takım olarak sezon başında beklediklerinden çok daha kısa sürede bir uyum yakaladıklarını belirterek, "Uyum süremiz çok kısa oldu. Ancak çok yoğun bir maç trafiği içine girdik. Futbolcularımız, UEFA Kupası, Süper Lig ve milli maçlarda forma giydiler. Bununla birlikte aynı dönemde çok sakatlıklar yaşadık. Bu sakatlıklar bizi bir çok maçta da olumsuz etkiledi. Devre arası bu açıdan bize iyi gelecek" dedi.

İlk yarıda bazı maçlarda umulmadık puan kayıpları yaşadıklarını dile getiren Adnan Sezgin, "Bu kadar yoğun eleştiriyi hak edecek bir takımımız yok. Oyuncularımız bunları hak etmiyorlar. Sakatların da devre arasında iyileşeceğini düşünüyoruz. Dolayısıyla aynı şekilde ligin en iddialı takımıyız" diye konuştu.

"HER İNSAN HASTA OLABİLİR"

Sezgin, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın hastalığı nedeniyle Gençlerbirliği OFTAŞ spor maçında takımın başında yer almamasının eleştirilere neden olduğunun hatırlatılması üzerine, "Her insan hasta olabilir” ifadesini kullanırken, sözlerini şöyle sürdürdü: “O kadar yoğun eleştiriler var ki. Yapıcı tenkitlere saygı duyuyoruz. Ama bunun bir ölçüsü olması lazım. Galatasaray, eleştirilerin paralelinde çok kötü durumda bir takım değil. İyi bir kadromuz olduğunu düşünüyoruz."

İlk yarıda saha içindeki disiplinsiz oyuncu davranışları hakkında değerlendirme yapan Adnan Sezgin, "İlk yarıda 1-2 oyuncu saha içinde disiplinsiz davranışları oldu. Kendilerine gerekli cezalar verildi. Dünkü maçta yapılan hareketler nedeniyle de gerekli değerlendirmeler yapılıyor" diye konuştu.

Adnan Sezgin, devre arasında transfer yapmayı istediklerini de dile getirirken, somut bir gelişme olduğunda kamuoyuna duyurulacağını sözlerine ekledi.