BIST 10.707
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.426,07
HABER /  GÜNCEL

Bu illerde sağanak yağışa dikkat!

Gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinden sonra Amasya ve Tokat ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Abone ol

Hava sıcaklığı ülkenin kuzeydoğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetlice (30- 50 Km/S) esmesi bekleniyor

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, öğle saatlerinden sonra Amasya ve Tokat ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını v.s.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak: İSTANBUL Parçalı bulutlu 18 ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri başta olmak üzere öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

IZMIR Az bulutlu 24

ADANA Parçalı bulutlu 23

ANTALYA Parçalı, öğle saatlerinde iç kesimleri çok bulutlu 21

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 14

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 15

VAN Parçalı bulutlu 15

DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 22

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA Parçalı, doğusu çok bulutlu, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

EGE Az bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ Parçalı, öğle saatlerinde iç kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU Parçalı, kuzeyi çok bulutlu, Çankırı, Yozgat, Sivas ile öğle saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Kayseri çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; bölge genelinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; bölgenin iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı bulutlu, bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Amasya ve Tokat ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar; bölgenin iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

DOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzey kesimleri çok bulutlu, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar; bölgenin batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.