BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bu ilişkinin dünyada örneği yok

İbrahim Kutluay'la 4 yıldır huzurlu bir beraberliği olan Demet Şener mutluluklarının sırrını açıkladı. Şener, mutluluğu şu faktörlere bağladı:

Abone ol

Demet Şener, belki de kolay kolay bir kadının cesaret edemeyeceği bir şeyi yaptı ve her şeyini, işini, evini, ailesini geride bırakıp sevgilisinin peşinden gitti. Hem de İbrahim Kutluay ile ilişkisinin başladığı ilk haftalarda... Aradan 4 yıl geçti. Beraberlikleri hâlâ ilk günkü heyecanını koruyor. İşte "yüreğimin sesini dinledim" diyen Demet Şener'in 4 yıllık serüveni....

* Bir aralar çok zayıflamıştınız. Çok eleştiri aldınız o zaman. Ama sizi toparlanmış gördük...
Evet kilo aldım, dinlendim. Bunun sırrı mutlu olmak. Elde ettiğim, sahip olduğum şeylerin değerini bilmek. Büyümek, hayatı sevmek....

* Her şeyi bırakıp aşkın peşinden gittiğiniz için pişmanlık duyuyor musunuz?
İyi ki gittim. Çünkü başka türlü bu ilişki yürümezdi. Benim gerçekten her şeyi bırakıp ilişkime odaklanmam gerekiyordu. 2 yıl yaşadık Atina'da. İlişkimizi çok güzel oturttuğumuza inandık. Gözönünde değildik çünkü. Meşhur olan insanların en büyük handikapı budur. Onu da atlattık, temellerimizi çok iyi oluşturduk. Ayrıca bu işim içinde iyi oldu. Gözönünde olmadığım için kampanya yapma fırsatım oldu. Firmaların bazı tercih ettiği kriterler var. Sadece kendilerine ait olmasını istedikleri modeller var. Hep hayalimdeki modelliği yapıyorum.

* Yurtdışında yaşamak artı oldu...
17 yaşında Türkiye güzeli seçildim. Çok şaşaalı bir hayatın içinde yaşadım. Kendimi tanıyamadım. Atina'daki 2 yıl boyunca tamamen kendimi sorgulama, tanıma fırsatı buldum.

* Büyüdüm diyerek de bunu mu kastediyorsunuz?
Olgunlaştım. Hayattan ne istediğini bilmek çok önemli bir insan için. Ben artık biliyorum. Yüreğimin sesini dinledim. Yüreğimin götürdüğü yere gittim.

* Demet Şener'in istediği, hayattan beklediği neymiş peki?
Hayatımın erkeğini buldum. Daha ne isteyebilirim ki?

* Aysun Kayacı-Emre Aşık 7 yıllık aşklarını noktaladı. Evlenecek gözüyle bakılan bir ilişkinin bitmesinin ardından sizin de böyle bir korkunuz var mı?
Ayrılmalarına üzüldük. Kendimi diğer insanlarla kıyaslamayı sevmiyorum. Zaten ilişkimizin dünyada örneği yok. Öyle bir şeyi de aklımıza dahi getirmiyoruz. Düşüncesi bile tüyler ürpetici

* Atina-Amerika-Atina hattında nasıl bir yaşam sürüyordunuz?
Aslında çok zevkli bir yaşam. Bazı insanların 20 senede yaşayacağı şeyleri biz 4 sene içinde yaşadık. Dünyanın her yerinde arkadaşlarımız var şimdi.

* Zorlukları var mı? İbrahim Bey antremanlara gidiyor, siz evdesiniz...
Tabii ki. Özlem en büyük problem. Burnunuzun direği sızlıyor. Hadi Atina'dayken atlayıp gelebiliyorsunuz. Ama Amerika'dan gelmek zor. Dil bildiğim için avantajlıyım.

* Yunanistan'da neler yapıyorsunuz?
İbrahim idmana, ben spor salonuna gidiyorum. Takım arkadaşlarının eşleriyle görüşüyorum. Yemek de yapıyorum. Bir kadının yapması gereken her şeyi yapıyorum.

* Gelen iş tekliflerini İbrahim Bey ile mi değerlendiriyorsunuz?
Tabii ki her zaman, ilişkide sevgi olduğu kadar saygının da olması gerekir. Biz bir hayat yaşıyoruz.

* Yaşadıklarınızı kaleme alıyor musunuz?
Aslında yazsam kitap olur. Çünkü çok hareketli ve değişik bir hayatımız var. ama kitap olarak çıkarmayı düşünmedim.

Haber : Nur GÜLMEZ BEL

KAYNAK: www.vatanim.com