BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.397,91
HABER /  DÜNYA

Bu hırsızlar esnafı canından bezdirdi

Manisa Kırkağaç’ta dükkanlara dadanan hırsızlar, esnafı canından bezdirdi. Arsız hırsızlar, güvenlik kameralarına yakalandı. <br/>Güvenlik k...

Abone ol

Manisa Kırkağaç’ta dükkanlara dadanan hırsızlar, esnafı canından bezdirdi. Arsız hırsızlar, güvenlik kameralarına yakalandı.
Güvenlik kameralarına aldırış etmeyen hırsızlar, Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürlüğüne 200 metre mesafede olmasına rağmen yarım saat boyunca iş yerine girmek için uğraş verdi. Çabalarının ardından işyerine girmeyi başaran zanlılar, yaklaşık 20 bin TL değerinde malzeme çaldıktan sonra dükkandan çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı.
Market sahibi Orhan Uğurlu, "Hırsızlar alarm ve güvenlik kameralarına rağmen elini kolunu salla sallaya iş yerlerimizi soyuyor. Bir yılda ikinci defa bu olay başıma geldi. Hırsızlar sigara ve kasadan para çaldılar. Benden başka birçok iş yerine daha girildi. Kırkağaç esnafı artık huzursuz. Polisimizden ricamız bu hırsızların bir an önce yakalanması ve bu olayların artık durması" dedi. Esnaf hırsızların bir an önce yakalanmasını isterken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)