BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,71
ALTIN 2.398,26
HABER /  GÜNCEL

Bu hafta havalar nasıl olacak?

Bir güneşli bir yağmurlu geçen Temmuz ayı herkesi şaşırtırken Meteoroloji'den gelen son durum şöyle...

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon ile sabah saatlerinde Bursa,Kocaelive İstanbul'un Anadolu Yakası'nda kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görülmesi tahmin ediliyor.

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz'in kıyı kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek. Denizlerde ise fırtına beklenmiyor.

YÜKSEK SICAKLIK UYARISI

Hava sıcaklıklarının, başta iç ve doğu bölgeler olmak üzere ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklendiğinden, sıcak havanın oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı (güneş çarpması vb.) ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmekte...

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Marmara: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Bursa ve Kocaeli ile İstanbul'un Anadolu Yakası kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey ve iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçecek.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Hava sıcaklıkları bölge genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı bulutlu, Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklıkları bölgenin iç kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklıkları bölge genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklıkları bölge genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.