BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  GÜNCEL

Bu hafta hava nasıl?

Batıda hava açacak. Sıcaklıklar biraz artacak. Ama karın doğudan gidesi hiç yok. İşte haritalı hava durumu?

Abone ol

Batıda hava açıyor, doğu kesimlerde ise kar devam edecek. Yeni haftayla birlikte Marmara, Ege ve Akdeniz'de sıcaklıklar biraz yükselecek ancak diğer bölgelerde soğuklar kalmaya devam edecek. 

İstanbul bugün parçalı bulutlu, lodos hafif esiyor. Yarın yağmur var, çarşamba günü sıcaklık daha yüksek değerler çıkacak. Ankara parçalı bulutlu ve yine soğuk, buzlanmaya dikkat edilmeli. İzmir biraz ısınıyor hava açık ama pus da oluşabilir, sıcaklık yarın daha fazla yükseliyor. Bursa az bulutlu, yeni haftada biraz ısınacak. Adana açık ama rüzgar serin esiyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Marmara bölgesinde hava çok açık değil ama ara ara güneş görülecek. Rüzgar hafif ve lodosdan esiyor. Pazartesi ve salı günü yine yağmur var, ancak sıcaklıklar yeni haftada 10 dereceyi geçerek, perşembe günü 20 dereceye yaklaşacak.

İç Anadolu'da önemli bir yağış yok, batısında güneş de görülecek ancak kar Sivas çevrelerinde salıya kadar aralıklarla sürecek. Geceleri ayaz oluşmaya başladı, sıcaklık yine 5 derecenin altında.

Ege bölgesi bugün çoğunlukla güneşli, rüzgar hafif, sıcaklık biraz arttı. Bölgede pus da oluşabilir. Hafta başı sıcaklıklar lodosla birlikte daha fazla artacak, ancak lodos denizden zaman zaman yağmurda getirecek. Muğla 8, Afyon 4 derece.

Akdeniz'de hava güneşli, rüzgar hafif ama serin esiyor.

Güneydoğu bugün daha soğuk, Diyarbakır'da yağış var, sıcaklık Antalya'da 15, Diyarbakır'da 5 derece.

Doğu Anadolu'da Erzurum, Bingöl, Hakkari boyunca kar var. Sonraki günlerde kar hafif olarak sürecek. Sıcaklık Erzurum'da 0, Malatya'da 7 derece.

Batı Karadeniz kar yağışı Bolu-Kastamonu arasında bugün ara veriyor ama, yarın yeniden görülecek. Doğu Karadeniz'de üç gün daha hava çok soğuk, Samsun’dan Artvin’e kadar yağış sürecek. Gümüşhane, Bayburt ve Rize'nin yaylalarında kar devam ediyor. Bugün Bolu 4, Trabzon 7 derece.

HARİTALI HAVA DURUMU
Diğer Sayfada!

[PAGE]

PAZAR

PAZARTESİ

SALI

ÇARŞAMBA

PERŞEMBE