BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.427,66
HABER /  GÜNCEL

Bu hafta bizi nasıl bir hava bekliyor?

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, yurt genelinde mevsim normalleri civarında olacak

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Ordu ve Adıyaman çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor, yurt genelinde mevsim normalleri civarında olacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimler ile Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ile kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI; Rüzgarın Marmara ile kıyı Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 Km/S) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Deniz ulaşımında aksamalar vb.) tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah saatlerinde Trakya ile doğu kesimlerinde çok bulutlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 Km/S) olarak esecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar; Kıyı Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, zamanla çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Ordu çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batısı (Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı, Erzurum, Iğdır) kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adıyaman çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.