BIST 10.056
DOLAR 32,23
EURO 34,81
ALTIN 2.424,46
HABER /  GÜNCEL

Ücretsiz aldığı bileti satarken yakalandı

Ramazan Bayramı boyunca hızlı trenlerin ücretsiz hizmet vereceğinin açıklanması üzerine yoğunluk yaşanan Konya Tren Garı'nda bir kişi bakın nasıl bir akıllılık yaptı

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Ankara-Konya Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında seyehat etmek isteyen vatandaşlar, günler öncesinden aldıkları biletlerle Konya Tren Garı'ndan hızlı trene binmenin heyecanını yaşadı.

Hızlı trenlerin ücretsiz olduğu 5 Eylül akşamına kadar tüm biletlerin satılması nedeniyle önceden bilet alan bazı kişilerin biletleri kara borsada satmaya çalıştığı ileri sürüldü.

Konya Tren Garı'nda kontrol noktasından geçtikten sonra beklemeye başlayan O.Ü'nün de biletleri olmadığı için trene binemeyen vatandaşlara elindeki 6 bileti 15'er liradan satmaya çalıştığı iddia edildi.

Biletlerin ücretsiz olduğunu söyleyen hostes D.A'nın kendisini uyarması üzerine O.Ü. hızla trene binerek yerini aldı. Bir süre sonra O.Ü'nün trende karşılaştığı hostes D.A'ya sözlü saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Baygınlık geçiren D.A, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. D.A. tedavinin ardından taburcu edildi.

Gözaltına alınan O.Ü, emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.