BIST 10.157
DOLAR 32,27
EURO 35,08
ALTIN 2.462,77
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bu fotoğraf karesi Arınç'ı mest etmiş

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Somali ziyareti nedeniyle Kılıçdaroğlu'na övgüler yağdırdı

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bayramda Kenya'ya giderek Somali'lilerin kaldığı mülteci kampını ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na övgüler yağdırdı. Kılıçdaroğlu'nu kutlayan Arınç, CHP liderinin güzel bir fedakarlık örneği gösterdiğini söyledi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Arınç, partililere hitaben yaptığı konuşmada, bayramlaşma törenine katılan CHP Milletvekili Ekinci ve İl Başkanı Akdoğan'a teşekkür etti.

"KILIÇDAROĞLU'NU KUTLUYORUM"

Bülent Arınç, Kenya'ya giderek Somali'lilerin kaldığı mülteci kampını ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu övdü. Arınç, şöyle konuştu:

"Kılıçdaroğlu'nu kutluyorum. Ne kadar güzel fedakarlık. Gözünün yaşını silmek ne kadar güzel. Bu bizim milletimize hastır. Osmanlı'da da cumhuriyette de var. Ekmeğimizi paylaşıyoruz. Bu bizim medeniyetimizde var. İnşallah medeniyette Türkiye örnek gösterilen ülke olacak. 1 gram eksiği olmayacak. 100 kilo fazlası olacak. Fitne fesat olmadan bu işleri yapacağız. Siyaset iyi güzel olmalı, netice vermeli"

"TERÖRÜN BELİNİ KIRACAĞIZ"

Konuşmasında terör belasından kurtulmak için dua eden Arınç, Fatih'in İstanbul'u fethi sırasında alimlerle yaşadığı bir diyalogu anlattı. İşte Arınç'ın o sözleri:

"Hepimizin kalbini burkan bu terör belasından Rabbim bizi kurtarsın. Sadece dua etmekle değil, Sultan Fatih, İstanbul'a girerken büyük alimlerden güç aldılar herhalde. Atının üzengisine yapışmışlar. Biri, (Dualar ile İstanbul'u fethettin) demiş. Kılıcı çıkarmış, (Hem dua hem kılıç) demiş. Yani kılıcın hakkını da unutmamak lazım. Terörün belini kıracağız inşallah. Ülkemizi, anaları üzecek terör belasının belini kırmak için gayret ediyoruz. Ve sonunda emelimize ulaşacağız. Yüzde 100 her şeyi fazlası ile yapmak gayretindeyiz."