BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bu 'çocuk' 13 yaşında anne oldu

Sancısı başlayınca hastaneye götürülen N.Ç.'nin doğuma alındı. Doğumunu gerçekleştiren doktorlar kendilerini şok edecek bir durumla karşı karşıya kaldı.

Abone ol

Dün akşam saatlerinde doğum sancıları artan N.Ç., yakınları tarafından getirildiği Akçakale Devlet Hastanesi'nde bir kız bebek dünyaya getirdi.

Doğumun ardından yapılan incelemede N.Ç.'nin 13 yaşında olduğunun saptanması üzerine, durum güvenlik güçlerine bildirildi. Bunun üzerine inceleme başlatan jandarma, küçük kızın ifadesine başvurdu. Küçük anne, jandarmaya bir yıl önce ailesinin onayı ve kendi rızasıyla akrabaları olan 27 yaşındaki İbrahim Reşat B. ile imam nikahlı olarak birlikte yaşamaya başladıklarını söyledi. Küçük kızın ifadesinin alınmasının ardından harekete geçen jandarma, ilçenin Yukarıbeydaş Köyü'nde çiftçilik yapan birlikte yaşadığı İbrahim Reşat B.'yi gözaltına aldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülerek sorgulanmasına başlanan şüphelinin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından 'reşit olmayanlarla cinsel ilişki kurmak' suçundan adliyeye sevk edileceği açıklandı.