BIST 10.922
DOLAR 32,19
EURO 34,98
ALTIN 2.501,28
HABER /  SPOR

Bu Carlos bir başka

Türk medyası Roberto Carlos'u mercek altına aldı. İlk maçın sınav notu şöyle;

Abone ol

Beşiktaş maçında forma giyen Roberto Carlos, Türk medyasından iyi not aldı. Görüşler de şöyle;

ERMAN TOROĞLU : "Roberto Carlos tartışılmayacak bir oyuncu ama Beşiktaş maçı gösterdi ki, ne Carlos arkadaşlarını, ne de arkadaşları Carlos’u anlayabiliyor. Carlos’un bir pozisyonda tam önündeki Uğur Boral’a yaptığı bir hareketten sonra öyle bir bakışı vardı ki, "senin daha olman için yüz fırın ekmek yemen lazım" der gibiydi. Zamanla Roberto Carlos mu takıma uyacak, yoksa takım mı Carlos’a? Bence birinci seçeneğin olma ihtimali yüksek."

CAN BARTU : "Roberto Carlos’un Fenerbahçe’ye bir fark getireceği kesin. Canlı, güçlü, topu nereye atacağını, ne zaman oyuna sokacağını iyi biliyor. Beşiktaş maçındaki performansı ne çok iyi, ne de kötü. Anormal bir gol kaçırdı. Ancak, top ayağına yakışıyor."

ALTAN TANRIKULU : "Yeni transferlerden Roberto Carlos’un hücumdaki etkinliği tartışılmaz. Ama ileri gidişlerde arkası çok boş kalıyor. Carlos’un ortalarından yararlanmak için uzun boylu bir forvete ihtiyaç var.

ZİYA ŞENGÜL : Fenerbahçe’de çok önemsediğim duran toplar için Alex’ten sonra şimdi bir de Roberto Carlos var.
Roberto Carlos’un vurduğu topun hızı belki 140 kilometre, ama isabet oranı çok düşüktü. Hep rakip takımın yaptığı barajlara takıldı.