BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Bu anket kazandırıyor

Türkiye’nin online anket sitesi anketyapkazan.net, alisverissaati.com sitesiyle ortak anket çalışması düzenledi. Bu anket katılımcılara da avantajlar sağlıyor.

Abone ol

anketyapkazan.net, alisverissaati.com sitesiyle ortak anket çalışması düzenledi.

anketyapkazan.net sitesinin kurucusu Evren KINLI, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin online saat satış sitesi olan alisverissaati.com sitesi ile ortak olarak yaptıkları anket çalışmasında, Türk internet kullanıcılarının elektronik ticaret alışkanlığını ölçmeyi ve Türkiye'deki saat pazarının analizini yapmayı amaclayan, indirim kuponu ödüllü bir anket düzenlediklerini dile getirdi.

anketyapkazan.net sitesinin kurucusu KINLI, yaptığı açıklamada "alisverissaati.com sitesi ile ortak olarak, üyelerimizin katılacakları, indirim kuponu ödüllü, 13 soru içeren bir anket düzenledik. Bu ankette, Türkiye'deki elektronik ticaret alışkanlıkları ile saat pazarının birleşik olarak analizini yapmayı amaçladık. Ankete katilim devam etmektedir. Yeni üye adaylarımızın da ankete katılmaları mümkün olabilecektir, bu anketin son katilim süresine kadar ankete katılımın devam etmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

                   www.anketyapkazan.net