BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Böyleydi böyle oldu

Harran'ın bir köyünden İstanbul'a şöhret olmaya gitti, imajı değişti. Metroseksüel hali annesi ve aşiretini küstürdü.

Abone ol

Harran İlçesi'ne bağlı Minare Köyü'nde oturan Ubada aşiretine mensup Arif Ceylan, bundan bir süre önce sanatçı olmak için İstanbul'a gitti. Arif Ceylan'ın sesini beğenen müzik şirketi harekete geçti. İlk olarak Arif'in kaşları alındı, çok değişik bir saç modeli yapıldı. Giyimi ve dış görünümü ile metroseksüel olan Arif Ceylan'ı bu kez aşireti kabullenemedi.

Ubada Aşireti bu duruma sıcak bakmayınca köydeki annesi alay konusu oldu. Arif Ceylan'ın annesi Zekiye Ceylan, metroseksüel kelimesinin anlamını bilmiyor ve duymakta istemiyordu. Metroseksüel lafını duyan anne adeta çılgına döndü. Oğlunun bir daha köye gelmemesini isteyen anne Zekiye Ceylan, oğlunu evlatlıktan reddetti.

Gözyaşlarını tutamayan anneyi ikna etmek aşiret reisleri ve belediye başkanlarına düştü. Uzun süre dil döken Harran Belediye Başkanı İbrahim Özyavuz, Arif'in annesini ikna etmeye çalıştı. Annesinin elini zorla öpen Arif Ceylan, "Annem benimle tam
barışmadı. Ben hayatımda bundan
Eski hali
sonra bembeyaz bir sayfa olsun
istedim. Onun rızasını almak için hep bekleyeceğim" dedi.

Arif Ceylan'ın basın danışmanı ve menajeri Aydan Nil Bayar'dan bundan sonra Arif'in imajının değiştirilmemesi için söz alan aşiret reisleri ve belediye başkanları anne Ceylan'a, "Bak

Yeni hali
bundan sonra oğlun hep böyle gördüğün gibi olacak. Sana söz veriyor" dediler. Arif Ceylan, köyden ayrılırken son bir ez daha annesine sarılmak isteyince, anne Zekiye Ceylan oğluna dakikalarca sarıldı. Anne Ceylan göz yaşlarını tutamadı.