BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.416,57
HABER /  GÜNCEL

Böyle unutkanlık ne görüldü ne duyuldu

Van’da annesi tarafından minibüste unutulan 3 yaşındaki minik Ümit’e şoförler sahip çıktı.

Abone ol

Bir süre minibüs durağında kalan minik Ümit, Van Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri tarafından alınarak ailesine teslim edildi.

Van’ın Alıtnıtepe mahallesinde oturan Meliha Özdal, Araştırma Hastanesi'ndeki yakınını ziyaret etmek için 3 yaşındaki oğlu Ümit ile birlikte Altıntepe-Üstyol seferini yapan minibüse bindi. Minibüsün hareket etmesiyle birlikte bir süre sonra Ümit annesinin yanında uykuya daldı. Anne Meliha Özdal hastane durağında telaşla indiği minibüste oğlu Ümit’i unuttu

Minibüsten tüm yolcuların inmesi ardından arka koltukta yatan Ümit’i gören minibüs şoförü Tayfur Aktaş, büyük şaşkınlık yaşadı. Aktaş, "İlk defa böyle bir olayla karşılaştığını söyleyen minibüs şoförü Tayfur Aktaş, araçta poşet, çanta, anahtar gibi eşyalarını unutanını çok gördüm ama ilk kez çocuğunu unutan biriyle karşılaştım. Şaşışırıp kaldım. Bir anne nasıl çocuğunu unutur. Anlamadım” dedi.

Minibüs durağında getirilen minik Ümit, minibüs şoförlerinin ikram ettiği oraleti içip, kek ve bisküviden yedi. Bir süre bekleyişin ardından Van Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri ile minik Ümit’in dayısı olan Murat Özdal durağa geldi. Polisler Ümit’i alarak dayısı ile birlikte çocuk şubesine götürdü.