BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Böyle tesadüf olmaz

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde "Böyle tesadüf olamaz" dedirten acı bir olay yaşandı...

Abone ol

Reyhanlı’da "Böyle tesadüf olamaz" dedirten acı bir olay yaşandı. Askerden izne gelen Hasan Şanverdi’nin kullandığı otomobil, düğünden dönen amcasının oğlu Fevzi Şanverdi’nin otomobiliyle çarpıştı. Kazada, kuzenlerden Hasan Şanverdi ile birlikte 5 kişi öldü, 3’ü ağır 5 kişi de yaralandı.

HATAY’ın Reyhanlı İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’nin İstanbul’da askerlik yapan amcasının oğlu Hasan Şanverdi (20), 10 gün önce memleketine izne geldi. Şanverdi, önceki akşam otomobille arkadaşı Ahmet Çakan (25) ile birlikte Antakya’ya eğlenmeye gitti. Sabaha karşı 04,00 sıralarında da evlerine dönmek için arkadaşıyla birlikte yola çıktı.

Reyhanlı’ya 24 kilometre kala, karşı yönden gelen ve yakınlarıyla birlikte düğünden dönen Fevzi Şanverdi’nin (30) kullandığı otomobil, sol ön lastiğinin patlaması nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu diğer şeride geçip kuzeni Hasan Şanverdi’nin kullandığı otomobille çarpıştı.

Kazada, Hasan Şanverdi ile yanındaki arkadaşı Ahmet Çakan, diğer otomobilde bulunan 2 aylık Necati Alkaya ile ağabeyleri Doğan(1)ve Halil Alkaya (4) yaşamlarını yitirdi. Lastiği patlayan otomobilin sürücüsü Fevzi Şanverdi, Nuray Erişik ile Yasemin Alkaya, Mehmet Alkaya ve Halis Alkaya kardeşler ise yaralandı. Antakya Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılardan durumları ağır olan Fevzi Şanverdi ile Mehmet ve Halis Alkaya Kardeşler Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edildi.

Haber: Mehmet EZER-Ferhat DERVİŞOĞLU
(Hürriyet)