BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Böyle koca olmaz olsun!

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Gözü dönmüş adam önce karısını önce boğdu ardından ise...

Abone ol

İzmir'de pavyonda çalışan kadın kocası tarafından korkunç şekilde öldürüldü. İşte o acı haber...

İzmir'de, pavyonda çalışan bir kadının, kocasının kullandığı otomobilde kabloyla boğularak yola atıldığı ve ölmemiş olabileceği düşüncesiyle geri dönen zanlılarca bıçaklandığı ortayı çıktı.

Bayraklı ilçesinde babası tarafından ''yanındaki iki kişiyle birlikte eşini öldürdüğü'' iddiasıyla polise teslim edilen O.Ç'nin, emniyette alınan ifadesi İzmir-Çeşme otoyolunda 28 Ağustos Salı gecesi işlenen bir cinayeti ortaya çıkardı.

Cinayet zanlısı olarak ifadesine başvurulan O.Ç'nin, pavyonda çalışan eşi Hatice Çetin'i (20) yanındaki B.A.S. (17) ve B.Ö (16) ile birlikte öldürdüklerini, cesedini de İzmir-Çeşme otoyolu Urla geçişi kesimine attıklarını itiraf etmesi üzerine, bölgede arama yapıldı. Aramada Hatice Çetin'in bıçaklanmış halde cesedi bulundu.

Cesedin bulunmasının ardından O.Ç ile birlikte diğer iki cinayet zanlısı da yakalanarak Urla Jandarma İlçe Komutanlığı'nda gözaltına alındı.

Zanlılarının ifadelerine göre, olay gecesi İzmir'den Çeşme'ye doğru kocası O.Ç'nin kullandığı otomobille yola çıkan H.Ç, arka koltukta oturan zanlılardan B.Ö. tarafından telefon kablosuyla boğuldu.

Boğazı uzun süre sıkılı kalan kadın, hareketsiz kaldıktan sonra otomobilden yola atıldı. Çeşme yönüne doğru yollarına devam eden zanlılar, kadının ölmemiş olabileceğini düşünerek otoyolun Alaçatı gişesinden olay yerine geri döndü. Kadını attıkları noktada bulan zanlılar, ölümünden emin olamak için bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, kadının cesedinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldığı bildirildi.