BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Böyle iğrençlik ve vahşet görülmedi

Adana’da kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, kız arkadaşıyla otomobilde oturan gence “Sevgilinle biraz da ben sevişeceğim, yoksa sizi k...

Abone ol

Adana’da kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, kız arkadaşıyla otomobilde oturan gence “Sevgilinle biraz da ben sevişeceğim, yoksa sizi karakola götürürüm” dedi. Çiftin karşı çıkması üzerine çıkan kavgada kendine polis süsü veren şahıs, genci bıçaklayarak öldürdü.
Sevgilisiyle birlikte otomobille dün akşam gezmeye çıkan dolmuş şoförü Yusuf Doğruoğulları (25), Çatalan Köprüsü yakınlarındaki Dörtler mevkiine gitti. Doğruoğulları, burada kız arkadaşıyla sohbet ederken, bu sırada elinde telsiz olan bir kişi çiftin yanına gelerek, “Pencereyi aç, ben polisim” dedi. Doğruoğulları’nın pencereyi açmasının ardandan şahıs, “Sevgilinle biraz da ben sevişeceğim, yoksa sizi karakola götürürüm” dedi.
Doğruoğulları’nın karşı çıkması üzerine ikili arasında çıkan kavgada, kendine polis süsü veren şahıs, yanında bulunan bıçakla Doğruoğulları’nı bıçakladıktan sonra kaçtı. Sevgilisinin kanlar içinde yere yığılması üzerine şoka giren genç kız ise ambulansı çağırıp jandarmayı arayarak bilgi verdi. Seyhan Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan Doğruoğulları, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan Doğruoğulları’nın naaşı, yakınlarına teslim edildi. Jandarma, olayın zanlısını yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
(İHA)