BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Böyle hayran düşman başına!

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde gerçekleştirilen bir gecede sahne alan Rojin'in başına gelmeyen kaldı!

Abone ol

Kocaeli'nin Darıca İlçesinde belediyenin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Şehirler ve Kültürler Kaynaşması'nın Siirt'liler Gecesi'nde bir hayranı sevgisini abartarak Rojin'in elini ısırdı.

Ne yapacağını şaşıran ve elinde derin bir ısırık iziyle birlikte kanama meydana gelen Rojin'e özel bir klinikte tedavi uygulandı. Belki de böylesi bugüne kadar bir ilk olan olay dün gece Darıca Sahili'nde bulunan Amfi Tiyatro'da meydana geldi.

Şehirler Kültürler Kaynaşması'nın 26. gününde gerçekleştirilen Siirt'liler Gecesi'nde ünlü sanatçı Rojin sahne aldı.

TÜRKÇE ŞARKILAR DA SÖYLEDİ!

Sahnede bir buçuk saat kalan Rojin söylediği Türkçe ve Kürtçe parçalarla kendisini izlemeye gelen 10 bine yakın hayranını coşturdu. Programını bitireceği an birçok hayranı çevresini sardı. Kalabalık arasında bir hayranı ise sevgisini abartıp öperken sağ elini de ısırdı. Olay anında çığlık atan Rojin'in çevresindeki hayranlarını korumalar hemen yanından uzaklaştırdı.

roj.jpg

Elini gösteren Rojin durumu anlatınca hemen kulise götürüldü ve ilk müdehale burada yapıldı. Oldukça şiddetli olduğu belirlenen ısırığın elinde çok az kanamaya da yolaçtığı anlaşılınca Rojin bu kez özel bir kliniğe götürülerek tedavi ettirildi. Rojin'in hayranından şikayetçi olmadığı öğrenildi.