BIST 10.258
DOLAR 32,34
EURO 34,78
ALTIN 2.388,70
HABER /  DÜNYA

BÖYLE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI GÖRÜLMEDİ

Şırnak’ın Silopi ilçesinde sağlık ocağında personel olarak çalışan Özge Sığan, çocuğunun doğum günü kutlaması için özel bir şirketten iş mak...

Abone ol

Şırnak’ın Silopi ilçesinde sağlık ocağında personel olarak çalışan Özge Sığan, çocuğunun doğum günü kutlaması için özel bir şirketten iş makinesi kiraladı.
Silopi’de çocuğuna doğum günü sürprizi hazırlayan anne Özge Sığan, kiralığı iş makinesini doğum günü kutlaması için süsledi. Süslemesi bittikten sonra çocuğunu iş makinesine bindiren anne Özge Sığan, oğlu Bünyamin Bera Sığan’a şehir gezisi yaptırıldı. Kutlama programı daha sonra evde devam etti. 4. yaşına giren Bünyamin Bera mumları üfledikten sonra doğum günü pastası kesilerek misafirlere ikram edildi. Doğum günü programı hakkında açıklamada bulunan Özge Sığan, çocuğunun iş makinelerine büyük ilgi duyduğunu söyledi. Anne Sığan, "Oğlum iş makinesini çok sevdiği için iş makinesini kiraladım. Çocuğum hep bana ben büyünce bir sürü iş makinesi alacam ve binalar yapacağım diyor. Onu sevindirmek için bende iş makinesini kiraladım ama elimden gelseydi satın bile alırdım iş makinesini. Oğlumun sevinmesi için her şey yaparım" dedi.
(İHA)