BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Böyle anne baba olmaz olsun!

3 yıl önce televizyon programında evlenen çift 3 aylık bebeklerini korkunç bir şekilde öldürdü

Abone ol

Böyle vicdansızlık görülmedi. Nevşehir'de bir televizyon programında evlenen çift polisi arayarak 3 aylık bebeklerinin öldüğünü bildirdi.

Ekiplerin yaptığı inceleme korkunç gerçeği ortaya koydu.

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde hayatını kaybeden bir bebeğin, kaburga kemiklerinde ve kafatasında kırıklar tespit edilmesi üzerine gözaltına alınan anne ve babası mahkemece tutuklandı.
nevşehir-anne-baba-bebek.jpg
TELEFONLA ARAYARAK ÖLDÜĞÜNÜ BİLDİRDİLER

Çalışanlar Mahallesi’nde yaşayan ve yaklaşık 3 yıl önce bir televizyon programında maddi destek sağlanarak evlenen Celal Ş. (36) ve Dilek Ş. (25), önceki gün polisi arayarak 3 aylık bebekleri Rukiye’nin öldüğünü bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı incelemede, öldüğü tespit edilen bebeğin cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

KABURGASINDA KIRIKLAR TESPİT EDİLDİ

Yapılan otopside, Rukiye bebeğin kaburga kemiklerinde ve kafatasında kırıklar tespit edildi.

Bunun üzerine, Celal ve Dilek Ş. polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba Celal Ş, ”çocuğunu darp ederek öldürdüğü”, anne Dilek Ş. de ”olayı gizlediği” iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, Rukiye bebeğin cenazesi de ilçe mezarlığına defnedildi.

Çiftin 1 ve 2 yaşındaki diğer çocukları ise Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edildi.

EVDEN KAÇAN KIZLAR DEVLET KORUMASINDA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

MANKEN OLMAK İÇİN EVDEN KAÇMIŞLARDI

MUĞLA’nın Yatağan İlçesi’nde ’dershaneye gidiyoruz’ diyerek evden ayrılan ve 9 gündür haber alınamadıktan sonra Marmaris’te bulunan, 4 kız, devlet güvencesine alındı. Kızların ailelerine teslim edilip edilmeyeceğinin psikologların ve sosyal hizmet uzmanlarının raporuna bağlı olduğu belirtildi.

H.M. (14), M.Y. (17), M.Ç. (16) A.Y. (17) geçen 1 Aralık’ta dershaneye gitmek üzere evlerinden çıktı. Dört genç kızın akşam evlerine dönmemeleri üzerine merak eden aileleri, gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendilerine ulaşamadı. Dört genç kızın da telefonlarının kapalı olması üzerine yakınları Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ve savcılığa kayıp başvurusunda bulundu.

Harekete geçen polis, kızların buluşup en son ilçedeki bir mağazadan valiz ve giyecekler alırken görüldüğünü belirledi. Polis, 4 kızın fotoğraflarını tüm emniyet birimlerine dağıtarak, bulunmaları için çalışma başlattı. Kızların il sınırları içinde bulunduğunun anlaşılması üzerine Bodrum, Marmaris gibi turizm merkezleri üzerinde yoğunlaşıldı.

MARMARİS’TE MOBESE’DE GÖRÜLDÜLER

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, garaj ve işlek caddelerdeki mobese kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerden, kızlardan birinin Marmaris’te olduğu tespit edildi. Bunun üzerine polis kızı takibe aldı. Takip sonucu dört kızın, otobüslerde muvinlik yapan 25 yaşındaki H.K.’nin evinde kaldıkları belirlendi. Evden alınan dört kız Marmaris İlçe emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Emniyete gelen ve kızların kaldığı süre içinde evine gitmediğini söyleyen H.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İşlemlerin tamamlanmasından sonra Muğla’daki Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvası’na teslim edilen M.Ç., M.Y., H.M. ve A.Y., polise verdikleri ilk ifadede "Aile baskısından kaçtıklarını" söyledi. Yuvada misafir edilen 4 kızın ailelerine teslim edilip edilmeyeceğinin psikologların ve sosyal hizmet uzmanlarının raporlarına bağlı olduğu belirtildi. Uzmanlar, kız öğrencilerle ve ailelerle ayrı ayrı görüşecek.

PSİKOLOGLAR GÖRÜŞÜYOR

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, kızları yuvada misafir ettiklerini belirterek şöyle dedi:

"Psikologlarımız ve sosyal hizmetler uzmanlarımız kız öğrencilerle görüşüyor. Daha sonra ailelerle görüşülecek. Kızlar ailelerinden baskı gördüklerini iddia etmişler. Biz ailelerin ihmal ve istismarı olup olmadığını araştıracağız. Aile ihmali varsa bu raporlarla belirlenecek. Kızların ailelerine teslim edilip edilmeyeceğine raporlar sonucunda karar vereceğiz. Raporların değerlendirilmesi ve karara bağlanması birkaç gün sürebilir. Bu süre içinde kız çocuklarını misafir edeceğiz."

"DERS ÇALIŞ" DİYEN ANNESİNİ ÖLDÜRÜP
DOLAPTA SAKLADI
DİĞER SAYFADA[PAGE]
ANNESİNİ ÖLDÜRÜP DOLAPTA SAKLADI

MALATYA'da annesini bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedi dolapta saklayan 17 Yaşındaki U.T., daha sonra olaydan habersiz olan babası ile birlikte polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Tüyler ürperten cinayet, merkez Hacı Abdi Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre 17 Yaşındaki U.T., birlikte yaşadığı annesi 60 yaşındaki Fatma Temiz'i bıçaklayarak öldürdü.

CESEDİ DOLABA KOYDU

Annesinin cesedini çarşafa saran U.T., daha sonra kimsenin fark etmemesi için yatak dolabına koydu ve üstünü yorganlarla kapadı. Ertesi gün Yazıhan İlçesi'nde çalışan baba Süleyman T., eşine ulaşamayınca merak edip Malatya'ya geldi. Oğlu U.T.'nin annesinin kaybolduğunu söylemesi üzerine baba-oğlu Sümer Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.

ARALARINDA SORUN YOKTU AMA...

Fatma T.'nin akıbetini araştıran polis, gencin çelişkili ifadelerinden şüphelendi. Korkunç gerçek, polis ekiplerinin evde yaptığı araştırmayla ortaya çıktı. Gözaltına alınan U.T., polisteki sorgusunda annesini öldürdüğünü itiraf etti. Talihsiz kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

DERS ÇALIŞ DEDİ DİYE

Olay yerine gelen yakınları, duydukları haberle şok oldular. Öldürülen Fatma T.'nin yakınları, anne ile oğlunun arasında hiçbir sorunun olmadığını ve hiçbir zaman tartışmalarının bulunmadığını ileri sürdüler. Bir yakını ise, U.T.'nin sigara kullandığını ve annesinin bu durumdan hoşnut olmaması nedeniyle aralarında zaman zaman tartışmaların yaşandığını belirti.

Liseyi bu yıl bitirdikten sonra üniversite sınavlarına hazırlandığı öğrenilen U.T.'nin annesini "ders çalış" dedi diye öldürdüğü bildirildi.

CİNSEL ORGANINI GÖSTERİRKEN
YAKALANDI... DİĞER SAYFADA[PAGE]
CİNSEL ORGANINI GÖSTERİRKEN YAKALANDI

stanbul Zeytinburnu’nda iki gün üst üste aynı sokakta kadınları taciz eden sapık, polis tarafından gözaltına alındı. Sapığın kadınların taciz etmesi güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Zeytinburnu yaşayan kağıt toplayıcısı Bestami G. (37) Muratpaşa Mahallesinde ard arda iki kadını sokak ortasında taciz etti. Sabah saatlerinde evlerinden çıkıp işlerine giden iki kadını taciz eden Zeytinburnu sapığının sokak ortasında cinsel organını gösterdiği belirtildi.

İki kadın yaşanan cinsel saldırı olayının ardından Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu. Güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kayıt edilen iki tecavüz girişimi ardından Zeytinburnu Asayiş Bürosu Dedektifleri eşkali belirlenen şüphelinin kağıt toplayıcısı Bestami G. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Bestami G.’nin üzerinden bıçak ve çok sayıda prezarvatif ele geçildi. Şüpheli G. emniyette susma hakkını kullanırken “cinsel saldırı ve tecavüz girişimi” suçundan sevk edildiği adli makamlarda kadın hakim tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zeytinburnu sapığının kadınlara arkasından yaklaşarak saldırması ve cinsel organını göstermesi, güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.