BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ak sakallı dede ve eşi serbest bırakıldı!

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü oyuncu Köksal Engür ve eşi Jale Engür ifadelerinin ardından serbest bırakıldı

Abone ol

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan oyuncu Köksal Engür ve eşi Jale Engür'ün de aralarında bulunduğu 19 kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, geçtiğimiz cuma günü düzenlediği operasyonda gözaltına alınan Leyla ile Mecnun'un 'Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür ve eşi Jale Engür adliyedeki sorgularının ardından serbest bırakıldı.

DETAYLAR BUGÜN ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz cuma günü sokaklarda uyuşturucu satan şebekeye yönelik operasyon düzenledi. Bayrampaşa, Fatih, Eyüp, Beyoğlu, Esenler ve Bahçelievler’de düzenlenen operasyonda aralarında bir dizide “Ak Sakallı Dede" rolünü canlandıran oyuncu Köksal Engür ve eşi Jale Engür’ün de bulunduğu 19 kişiyi gözaltına alındı. O operasyonda gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edilirken operasyonun detayları bu gün ortaya çıktı.

köksal-engür-eşi-.jpg

“AK SAKALLI DEDE"NİN KARISI TEKNİK TAKİBE TAKILMIŞ

Polisin yaptığı operasyonda gözaltına alınan Köksal Engür’ün karısı Jale Engür’ün teknik takibe takıldığı öğrenildi. Köksal Engür’den ayrı yaşayan Jale Engür’ün uyuşturucu şebekesi ile ilişkisinin belirlenmesi üzerine polis, Jale Engür’ün eşinin evinde de arama kararı çıkarttırdı. Operasyonda Köksal Engür’ün evinde 1 kilo 300 gram ağırlığında ot, toz ve plaka halinde esrar ele geçirildi. Ayrıcı yapılan aramalarda bir de hassas terazi bulundu. Jale Engür’ün evinde ise 2 paket eroin ele geçirildi.

OPERASYON KAMERALARA DA YANSIDI

Polisin yaptığı operasyon kameralara da yansıdı. Görüntülerde, polisin operasyon için otomobille adreslere ilerlemesiyle yer alıyor. Daha sonra ekipler, bir adresin kapısını çalarak “polis" diye bağırıyor. Ancak kapının açılmaması üzerine, narkotik ekipleri koçbaşı ile kapıyı kırıyor. Polisin sabah ezanıyla başladığı operasyonda içeriye girilen evde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler bulunuyor. Şüphelinin dışarıya attığı eroin de bahçede yapılan aramada ele geçiriliyor. Yapılan aramalarda çok çeşitli uyuşturucular bulunurken, sergilenen malzemelerin görüntüleri de kameralara yansıyor.