BIST 10.273
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,27
HABER /  GÜNCEL

Boşanma pahasına podyuma çıktı

Bugün Ne Giysem programına katılan bir yarışmacının anlattıkları hem izleyiciyi hem jüriyi şok etti

Abone ol

"Bugün Ne Giysem" adlı yarışma bugüne kadar eşine benzerine rastlanmamış ilginç bir katılımcıyla tanıştı. Nil Çiftçi, yarışmaya katılmak istemeyen kocasına inat Bugün Ne Giysem podyumunda yürüdü. Hem de boşanma pahasına.

"Kocam yarışmaya katılmamı istemedi. Bu yüzden de bana burada giyeceğim elbiseyi almak için para vermedi. Ben de evdeki koltukları satıp bu elbiseyi aldım" diye anlattı Nil Çiftçi öyküsünü jüri üyelerinden Hakan Akkaya, Ivana Sert ve Emel Acar onun öyküsünü hayretler içinde dinledi.

Gazeteciler.com'un haberine Nil Çiftçi kocasıyla arasının zaten bozuk olduğunu anlattı jüri üyelerine.Çiftçi "Zaten boşanmak üzereydik. Ama yarışmaya katılmak için yaptığım bu hareket bardağı taşıran son damla oldu" diye konuştu. Çiftçi "Zaten o koltuklardan bana hayır gelmezdi" diyerek yaptığından pişmanlık duymadığını dile getirdi.

Ancak Nil Çiftçi, evdeki koltukları satıp satın alıdğı elbiseyle jüriden tam not alamadı.Emel Acar "Keşke almasaydın. Bir kumaş alıp bana gelseydin. Ben sana bedave elbise dikerdim" dedi. Hakan Akkaya elbiseyi fazla pırıltılı ve alaturka buldu. Ivana Sert ise hemen eline bir makas alıp elbisenin göğüs kısmındaki fırfırları kesti. Ardından da elbisenin ön kısmını mini hale getirdi.

Nil Çiftçi, koltukları satıp aldığı elbiseyle bir sonraki aşamaya geçemedi ve elendi.