BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  GÜNCEL

Bordo Bereli komutan Zekai Aksakallı'nın olay görüntüleri çıktı

Özel Kuvvetler Komutanlığı Komutanı Zekai Aksakallı 15 Temmuz darbecilerin elinden müthiş bir mücadele ile kurtulmuş. O olayın görüntüleri çıktı işte video kayıttaki o anlar.

Abone ol

HABERTÜRK kanalında ekrana gelen Özel Kuvvetler Komutanlığı Komutanı Zekai Aksakallı'ya kurulan tuzağın görüntülerini olay yarattı. Zekai Aksakallı'nın FETÖ darbecilerinden kurtulma anları saniye saniye MOBESE kameralarına yansımış.
Mete Yarar, Habertürk TV'de 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminin hiç bir yerde paylaşılmayan görüntülerini ilk kez ekrana getirdi.

AKSAKALLI PAŞA'YA TUZAK

15 Temmuz gecesi düğün çıkışında bir grup darbeci asker, seyir halindeyken Zekai Aksakallı'nın aracının önünü kesmiş ve araçtan indirilmeye çalışılmıştı. Son anda kendisine kurulan komplodan kurtulan Aksakallı, daha sonra yine darbeciler tarafından helikopterle takip edilmiş ve açılan ateş sonucu araçtaki bir askerin bacağı kopmuştu.

FİLM GİBİ GÖRÜNTÜLER

Bugüne kadar pek çok kez anlatılan bu anlara ilişkin görüntüleri izleyicilerle paylaşan Yarar, yaşananların hafife alınmaması gerektiğini söyledi. FETÖ'nün darbeyi çok iyi planladığını ve Aksakallı'yı akşam olmasına rağmen helikopterle takip ettiklerini ifade eden Yarar, havadan yapılan saldırının da görüntülerini paylaştı.

ZEKAİ AKSAKALLI'YI HAVADAN HELİKOPTERLE VURMA GİRİŞİMİ