BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,54
ALTIN 2.377,22
HABER /  DÜNYA

Bomba paniği sınav bıraktırdı

Balıkesir’de okul bahçesine bırakılan spor çantanın bomba olma ihtimali üzerine okul boşaltılırken, yapılan ortak sınav yarıda kaldı.<br/>Ba...

Abone ol

Balıkesir’de okul bahçesine bırakılan spor çantanın bomba olma ihtimali üzerine okul boşaltılırken, yapılan ortak sınav yarıda kaldı.
Balıkesir Hacı İlbey Ticaret Meslek Lisesi bahçesine bırakılan şüpheli bir çanta, içinde kablo olmasından dolayı paniğe sebep oldu. 155 Polis İmdat hattına gelen bir ihbar ile okula çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, basketbol potasının yanındaki çantayı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve bomba imha uzmanları inceledi. Hacı İlbey Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri okulu boşaltırken, öğrenciler okulun hemen arkasında bulunan Karesi Ortaokulu’nun bahçesine gönderildi. Öğrenciler arasında kısa sürede yayılan, "Okulda bomba var" söylentileri tedirginliğe yol açtı.
Polis ekiplerinin incelediği çantada herhangi bir patlayıcı madde bulunmazken, çantanın boş olduğu ve bir iki adet kablo bulunduğu kaydedildi. Olay sonrasında Hacı İlbey Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri okullarına geri döndü.
Okulda ortak sınav yapıldığı ve şüpheli çanta dolayısıyla imtihanın yarım kaldığı kaydedildi.
(İHA)