BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  GÜNCEL

Bolu hava durumu okullar tatil mi?

Bolu hava durumu tahminleri şok etti son raporları meteoroloji açıkladı. Bolu'da kar yağışı gece boyunca etkili oldu. Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Bolu'da okullar bugün tatil edildi.

Abone ol

Bolu hava durumu raporlarını meteoroloji açıkladı. Bolu'da dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı gece boyunca etkisini arttırdı. Bolu'da kar yağışı yolları kapattı, sürücüler zor anlar yaşadı. Bolu Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre bugün Bolu'da okullar tatil edildi. Peki yarın yani 4 Aralık'ta Bolu'da okullar tatil mi? Bu konu hakkında henüz bir açıklama yok.

BOLU HAVA DURUMU OKULLAR TATİL Mİ?

KAR BASTIRDI HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ TIKLAYIN

Bolu'da kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Bolu'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Kentte, sabah başlayan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Kar nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı.



Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Bolu merkez ile bazı ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, öğrencilerin sağlık ve ulaşım imkanları göz önünde bulundurulduğu belirtildi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Bolu merkez, Gerede ve Yeniçağa ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullar ile özel öğretim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiği belirtilen açıklamada, ulaşımda yaşanan zorluklar nedeniyle il genelindeki kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile memur ve diğer kamu görevlilerinin de bir gün süreyle idari izinli sayılmasının uygun görüldüğü kaydedildi.